Nytt till köket

2013-03-31 @ 22:00:03
Idag bytte vi gardin i köket. Hittade en till på jotex.se som passade ännu bättre till våran svårmatchade tapet! :)
Och så var vi på Överby en sväng förut och då hittade jag bordstabletter som matchade perfekt! Så nu har vi en vårig känsla i köket i alla fall!
 
 
Sedan har vi letat efter en smart och snygg lösning att förvara våra räkningar, då dom har en tendens att försvinna om man lägger dom bredvid datorn. Idag hittade vi en jättesöt väggförvaring med griffeltavla på, så vi slog till och nu hänger den på väggen i köket :)
 

Vår-makeup

2013-03-30 @ 16:01:37
Nu har jag gjort mig iordning lite påskafton till ära :) Blev en guld-grön makeup.
Och ja, Philip får nog ta bilder hädanefter för han var grym på att ställa in kameran rätt så det blev skarpa bilder!
 

Balsammetoden - 4 månader

2013-03-30 @ 13:55:00
Nu har jag kört på Balsammetoden i lite drygt 4 månader och jag tycker att det är så grymt!
Det tar lite längre tid att duscha med bara balsam när man ska massera hårbotten och för någon vecka sedan hade jag megabråttom och fick ta en snabbdusch. Fick ta schampo i håret då. Vanlig head & shoulders och fy vad hemskt det var! Har totalt glömt bort hur det kändes när håret blev helt strävt och gnissligt av schampot så jag fick ösa på med balsam för att överhuvudtaget kunna kamma ut det. Så nee, jag får planera bättre så jag slipper det igen :)
I tidigare inlägg om Balsammetoden hittar ni före och efterbilder efter endast 18 dagar. Klicka vidare för att se skillnaden!
Tog bilder i förrigår efter tvätt med bara balsam för att ni ska få se hur mitt hår ser ut nu när jag hållit på med det här i några månader:
 

Nya Ballerina

2013-03-30 @ 13:36:36
Det är första gången jag är med om att det är mer fyllning i en kaka än vad bilden på paketet visar! Helt otroligt och jättegott!
Spring och köp! Kostar ca. 20 kr och dom finns väl i dom flesta matbutiker antar jag. Köpte mina på Hemköp :)
 
 

Glad Påsk!

2013-03-30 @ 13:33:06
Glad Påsk på er mina fina läsare!♥
Kan fortfarande inte svara på era kommentarer och blogg.se är inte snabbast på att svara på mailen jag skickat heller för att få hjälp. Så tyvärr blir det väl inte löst förrän påsk är över.
Hoppas ni får en mysig dag och kväll i alla fall!
Snart ska jag laga lite påskmat och ikväll ska vi iväg och kolla på påskbrasa med min storebror och hans familj :)
 
Kram på er!♥

Efter tenta-kollaps

2013-03-29 @ 01:53:29
Ojoj, nu är jag trött. Har skrivit tenta nu i 12 timmar, men är äntligen klar och inskickad! Handlade om vetenskaplig metod och jag skulle analysera en vetenskaplig artikel, så är lite seg i skallen.. Nu blir det sängen och härlig sovmorgon! Och imorgon ska jag och Philip iväg till Överby för att försöka hitta nya skor :)

Förlåt

2013-03-27 @ 21:44:41
Blogg.se verkar ha haft problem här i några dagar, vilket innebär att jag inte kunnat svara på kommentarer på 4 dagar. Så känn er inte dissade, snart kommer det förhoppningsvis svar! Hoppas att problemet är löst snart!

6 veckor - Mission Accomplished!

2013-03-27 @ 18:30:28
Nu har jag inte bitit på naglarna på 6 hela veckor! Otroligt om ni frågar mig :)
Mina naglar har inte gått av någonting, utan jag får fila till dom som jag själv vill, så jag är så nöjd och glad så!
Med andra ord, har ni sköra naglar, köp O.P.I Nail Envy Soft and Thin. Den fungerar verkligen som den ska!
 
 

Mascaran - 28 dagar

2013-03-25 @ 20:57:06
 
Jag har nu använt Isadora Dynamic Lash Growth Mascara i 28 dagar. Orkade inte vänta två dagar till på att lämna omdöme (kan väl inte bli så stor skillnad på två dagar till?). Jag tycker att jag märker stor skillnad på hur ögonfransarna beter sig om man jämför med innan jag började använda mascaran. Däremot använder jag inte mascaran varje dag, så man kan väl säga att jag använt mascaran i kanske 20 dagar av 28. Jag skulle därför gärna vilja ha serumet också, för att kunna använda det dagar jag inte vill ha mascara. Mina fransar har blivit längre och lite grövre. Så mascaran håller alltså vad den lovar och till det billiga priset kan jag rekommendera den om man inte förväntar sig underverk. Då är nog Xlash eller Nya Revitalash något man ska köpa istället. Och ingen av dom har jag provat, men har hört gott om dom.
Ja, kanske skulle man köpa serumet och se om mina fransar kan växa till sig ytterligare? Uppdaterar när jag bestämt mig :)
 
 

Nya sovrummet

2013-03-24 @ 20:22:00
Efter storstädning, montering av säng, gardinbyte m.m ser sovrummet numera ut såhär!
Vi är så nöjda med resultatet!
 
Vi var tvungna att ha sängarna på golvet innan för att katterna klöste under annars. Fast som ni ser så klöste dom runt om istället :D hihi
 

1-årsdag

2013-03-24 @ 19:56:39
Den 24 mars förra året hämtade vi hem dig, Wille! Tiden går så fort!
Nu skulle vi inte klara oss utan dig eller Viggo.
Våra älskade katter♥
 
 
 
Bästa vänner♥
 

♥Älsklingens födelsedag♥

2013-03-24 @ 19:50:14
Idag fyller min sambo 23 år!
Tråkigt nog får man ju inte lön förrän imorgon, så vi har firat så gott som vi kunnat :)
Imorse när han stod i duschen bakade jag snabbt scones och dukade fram frukost framför tv:n med levande ljus.
Efter det kände vi att vi ville få ordning på sovrummet, så vi har faktiskt städat nästan hela dagen. Var en sväng hemma hos min storebror förut och umgicks en stund, men annars har vi röjt och fått ordning.
Nu ikväll var vi ganska slut, så vi beställde pizza och dog lite i soffan :) Present får jag tyvärr köpa imorgon, men av sin pappa fick han presentkort på Stena Line, så att vi kan ta en weekend i Danmark nu i vår eller sommar :D Kommer bli så mysigt!
 
♥Älskar dig, finaste!♥
(Bilden är tagen på färjan till Kiel förra sommaren)
 
 
Frukost!
 
 
 

Lördag

2013-03-23 @ 23:39:16
Idag har jag hälsat på en gammal vän som jag inte träffat på nästan 5 år. Vi gick i samma klass i grundskolan, men har inte setts sedan studenten, så det var jättekul att träffas igen och prata gamla minnen och få se huset hon flyttat till med sin fästman. Det har vart en toppendag!
Fick massa bilder av henne också som jag inte sett innan. Kanske delar med mig av några, vem vet ;)

Sängen!

2013-03-20 @ 16:16:16
Nu har jag fått hem sängen som vi beställde från IKEA och det är "bara" det jobbigaste kvar: monteringen av stommen..
Men när det är klart kommer det vara så himla nice! Ni kommer få se resultatet när allt är fixat. Vi har köpt nya gardiner och hela köret, så det kommer bli så mysigt :)
 
 
Jaa..såhär ser det ut just nu i alla fall.

5 veckor

2013-03-20 @ 12:57:00
Det var svårt att ta bild på naglarna idag av någon anledning. Kan vara för att jag var tvungen att ta kort med vänster hand (är högerhänt). Min vänsterhand får ni inte se just nu. Har lyckats få nageltrång på vänster långfinger nu, så det ser äckligt ut! :D Vart ska detta sluta? Tredje fingret sedan jag slutade bita. Aja, så här ser högerhanden ut just nu i alla fall :)
 
 
 
Synd att det tar så lång tid för nagelbädden att växa ut, för det ser lite roligt ut när det är så mycket vitt på nageln tycker jag :) Och ringfingernageln är ju kortare för att jag haft nageltrång där och fått ha den kortare nu pga. det. Stolt över mig själv för att jag inte bitit på så länge nu!
Kan tillägga att mina naglar blivit väldigt starka tack vare nagellacket från O.P.I som jag skrivit om i tidigare inlägg. Och det är mängder kvar trots att man ska måla på ett nytt lager varannan dag, så jag är jättenöjd med det köpet! :) Ska köra på en vecka till med det lacket, sen behöver jag endast använda det vid behov. Funkar bra som baslack, så det kan jag använda det till då!

Boosta självförtroendet!

2013-03-19 @ 18:16:00
Positiva affirmationer, alltså positiv bekräftelse, är det bästa som finns!
Tack vare det är jag snyggare än någonsin!
Utan att gå in på för mycket i detalj, så kan jag säga att jag har haft en tuff uppväxt. Jag var utfryst och mobbad i skolan och hade det inte speciellt tryggt hemma heller. Det hela slutade med att jag var så missnöjd med mig själv och hur jag såg ut att jag fick ätstörningar. Vändningen kom när jag började berömma mig själv för saker jag gjort och för mitt utseende, men tänket ändras inte på en dag.
Det som påverkade mig mest var att jag aldrig var nöjd med mitt utseende. Kommentarer som att jag var tjock eller ful från både klasskamrater och familjen sätter sig hårt i huvudet. Egentligen var jag inte tjock. Jag vägde 60 kg till mina 170 cm, alltså fullt lagom, men i spegeln såg jag en tjockis.
En klok själ sa till mig att jag skulle börja ge mig själv positiva affirmationer. Berömma mig för saker jag gör bra och för hur jag ser ut. Jag gick in för det fullhjärtat! Jag sa till mig själv att jag var snygg när jag såg mig i spegeln, att jag var duktig i skolan/på jobbet osv osv osv. Jag gav mig själv komplimanger flera gånger varje dag och det gör jag fortfarande. Lite random, men när Philip kör bil kan jag dra ner solskyddet, granska mig själv och säga: "Fan, vad snygg jag är!"
Eller så kan jag stå framför spegeln och sedan dansa runt och sjunga: "I'm sexy and I know it!" och Philip fyller i :D
 
Genom att använda den här metoden har jag gått från att se mig som en tjockis när jag vägde som minst 53 kg, till en riktig snygging nu när jag nästan väger 80 kg. Det ni! Kan ni, kan jag!
Det känns jättelöjligt att stå där framför spegeln och berömma sig själv till en början, men hjärnan kan inte se skillnad på komplimanger som kommer från en själv eller andra så det får samma effekt. En riktig boost för självförtroendet!
 
Man måste älska sig själv för att må bra. Och det har jag lärt mig nu. Jag är stark, duktig och snygg!
Det finns idioter överallt som gör vad som helst för att trycka ner människor. Det man får lära sig är att se bortom det och istället se den man egentligen är. Vacker och fantastisk, precis som man är!
 
Läs mer om positiva affirmationer här
 
 

Idag

2013-03-18 @ 19:05:00
Nu är jag trött efter att ha varit på en föreläsning om Observationer under eftermiddagen. Så kallt och äckligt ute. Blåser nästan storm och resten av veckan ska det tydligen snöa. Känner mig som en riktig pessimist just nu, men jag älskar solen!
Hann inte ta bilder på hur jag såg ut idag innan jag kilade iväg till bussen, men det kan ju va käckt att se hur bra sminket hållit sig efter en hel dag :)
 
Som sagt så blåser det mycket ute idag, så mitt hår vill inte riktigt vara med längre. Den klassiska naren runt munnen som jag brukar få när det är kallt sitter också på plats :D Fokus, ögon med andra ord!
 

Google Translate

2013-03-17 @ 12:50:00
Nu har jag ordnat så att bloggen har GOOGLE TRANSLATE, så nu kan alla som vill kan läsa det jag skriver :)
 
Välkomna!
Welcome!

Ögonbryn

2013-03-17 @ 01:07:00
Jag har blivit lite besatt av ögonbryn! Det är typ det första jag kollar på hos en person. Är det bara en grej jag hinner fixa på mig själv innan jag går ut, så är det ögonbrynen. Känner mig naken när dom inte är ifyllda. Jag tycker att ögonbrynen är jätteviktiga för helheten, då det är dom som ramar in ögonen.
 
Hittade en gammal bild som är tagen för 2 år sedan ungefär när jag inte var så noggrann med brynen och så ska ni få se skillnaden :)
 
(mobilbild) Brynen syns knappt..
 
 
Och nu: Lättare att se på en bild när jag inte har klippt lugg än
 
Och idag: Blixten tog bort lite av färgen, så det syns bättre på håll :)
 
Jag vet att det kan vara ovant att fylla i brynen till en början. Jag fyllde på mina bryn successivt och nu har jag hittat en form och färg som jag trivs med. Jag använder brynskugga från Wet n Wild, som ni kan hitta HÄR. Den har jag använt nu i ca 1 år. Man får med 2 olika skuggor och ett brynvax i kitet, men jag har köpt en genomskinlig mascara från E.L.F, för att fixera brynen så de håller sig på plats hela dagen. Brynkitet kostar 69 kr och ögonbrynsmascaran ca. 15 kr(!).
Att fylla i ögonbrynen är såklart en smaksak och det är långt ifrån alla som trivs med det. Jag var en av dom, men nu har jag istället blivit omvänd och beroende ;) Kanske blir du det också?

Promenad

2013-03-16 @ 17:16:33
Jag och Philip gick en sväng till Skräcklan här i Vänersborg idag. Man får passa på när solen skiner :)
 
Nu smälter isen bort
 
Coolt mönster i isen när den spruckit
 
 
 
♥Jag och finaste♥
 
Arga leken? :D
 
♥Kärlek♥
 
 

Filmtips

2013-03-16 @ 00:35:23
Såg precis en läskig film! Grave encounters 2
Så jävla läskig! Jag tyckte att 1an var läskig, men den här var värre. Personligen är jag lite besviken på slutet, men det gör ingenting för det är så skönt att bli skrämd :D
Se den om ni tycker om skräckfilm, men har ni lätt för mardrömmar så se den inte ;)

Sista designen på ett tag

2013-03-14 @ 17:04:00
Nu har jag grejat med den nya designen i flera timmar. Är trött i huvudet, så nu får min blogg se ut så här ett tag :) Känner mig nöjd för stunden i alla fall, så får se hur länge det varar ;)

Recept - Coca Cola-kaka

2013-03-14 @ 11:26:00
Måste provas! Den är såå god! Man kanske skulle experimentera lite med annan smaksättning. Kanske göra det som en sockerkaka med Fanta Apelsin? Vem vågar? :)
 
Receptet kommer ifrån Shop-a-holic mom.
 
Ingredienser
 
Kakan:
3 dl socker
4 dl mjöl
1 tsk bikarbonat
2 krm salt
150 g smör eller margarin
½ dl kakao
2 dl coca-cola
1 dl filmjölk (jag använde laktosfri)
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
 
Glasyr:
50 g smör
2 msk kakao
½ dl coca-cola
2½- 3 dl florsocker
½ tsk vaniljsocker
 
1. Sätt på ugnen på 175 grader. Sikta mjölet i en skål och tillsätt socker, salt, bikarbonat och vaniljsocker.
2. Blanda smör, kakao och coca-cola i en gryta. Låt det koka upp och häll det sedan över de torra ingredienserna och blanda väl.
3. Rör samman filmjölken med äggen med en gaffel och häll sedan det i smeten och rör om tills det är helt blandat.
4. Häll i smeten i en ugnsfast form (ca 20 x 26 cm), klädd med bakplåtspapper.
5. Grädda kakan i nedre delen av ugnen på 175 grader i ca 40 minuter.
6. Glasyr: Blanda smör, coca-cola och kakao i en kastrull koka upp och ta det sedan från plattan. Sikta ner florsocker och rör om så att allt blandas väl. Blanda sedan ner vaniljsocker och glasera kakan under tiden som den fortfarande är varm. Dekorera med strössel efter tycke och smak. Låt kakan sedan svalna innan servering.
 

Inredningssugen!

2013-03-13 @ 18:21:42
Bläddrade igenom den nya Jotex-katalogen och fick se massa nytt som jag vill ha! Skulle behöva nya sovrumsgardiner nu när vi får hem våran nya säng, så att det ser mer enhetligt ut. Sedan så behöver vi ett nytt överkast, nya stolsdynor som inte katthår fastnar så lätt på, ny badrumsmatta, taklampa till sovrummet osv osv osv.
Blev sugen på att ha lite mer vårfärger nu när det varit så fint väder, men när jag vaknade idag var det visst snöstorm ute. Har snöat här hela dagen, men det kan ju få vara lite vårlikt inne i alla fall så kan jag koppla bort snön. Riktigt besviken när inte solen höll i sig. Blev så lycklig när jag var tvungen att ha solglasögon för att se någonting i solskenet och det började komma massa snödroppar och krokusar här ute i rabatten. Hoppas dom överlever!
 
Det ser inte riktigt ut att vara 13 mars om man tittar ut :(

Coca Cola-kaka

2013-03-13 @ 13:28:37
Här är kakan som jag och Frida bakade i helgen. Så god och saftig blev den tack vare kolsyran! Det är Coca Cola i både kakan och glasyren. Smakade inte Coca Cola, men gjorde definitivt sitt för konsistensen! :)
 
 

4 veckor

2013-03-13 @ 13:01:43
Idag har jag inte bitit på naglarna på 4 veckor! Lekte med lite nagellack dagen till ära! :) haha
Blev lite kladdigt, men ändå :)
Har ju haft nageltrång på båda mina ringfingernaglar och vet inte om det är därför dom växer saktare nu. Är roligare att måla naglarna om alla är lika långa, så hoppas på att dom växer ikapp snart!
 
 
 

Ögonfransar

2013-03-11 @ 16:58:00
 
Nu börjar mina ögonfransar bete sig lite bättre faktiskt! Och idag köpte jag en ny eyeliner som ni snart kommer få höra mer om. Om den håller bra och är lätt att tvätta bort. Den var grymt lätt att applicera : )

Helgen med Frida

2013-03-11 @ 13:56:48
Har inte hunnit skriva något inlägg på några dagar nu, för min underbara vän Frida har varit på besök i helgen. Vi ses bara 4-5 gånger om året, så då vill jag ju lägga fokus på att umgås och inte blogga ;)
Helgen har varit toppen! Frida kom hit på fredag kväll, så i helgen har vi haft Mellomys, bakat, solat och sett massa film :)
Frida, jag är så glad att jag har dig!
 
Bilden är tagen på min födelsedag förra sommaren :)

Ny mascara!

2013-03-07 @ 16:05:00
Lovade ju att uppdatera om min nya mascara som jag köpte för snart två veckor sedan, så här kommer det inlägget.
 
Dynamic Lash Growth Mascara från Isadora, 189 kr (Kicks, H&M)
 
Så här står det om mascaran på kicks.se:
Tjockare, starkare och längre fransar på bara 4 veckor! Dynamic Lash Growth Mascara har verksamma peptider och naturliga extrakt tillsatts som ökar franslängden med ca 20 % efter 30 dagars användning.  
Använd Dynamic Lash Growth Mascara som din vanliga mascara i minst 30 dagar. Enligt kliniskt bevisat resultat förbättras fransens naturliga tillväxt med 169 % och diametern på fransen ökar med 13 %  efter 30 dagars användning.  
Den smala precisionsborsten kommer enkelt åt varje enskild frans och fördelar ut de aktiva ingredienserna från fransroten ut i fransarna.
Oparfymerat. Oftalmologiskt testat
 

Jag har använt mascaran i 10 dagar, så jag tänkte recensera den nu och sedan efter 30 dagar. När jag var runt 16 år hade jag jättelånga ögonfransar och dom hade bra kvalitet. Nu när jag snart fyller 24 är dom inte alls lika fina. Dom går av lätt och just nu har jag en period när mina fransar inte är så himla roliga. Så jag tänkte ge denna mascaran en chans för att se om den kan hjälpa mig :)
När man applicerar mascaran räcker det med ett lager. Den är extremt lätt att överarbeta om man vill ha på ett extra lager, så det rekommenderar jag inte. Med ett lager tycker jag att det är en fin vardagsmascara, men jag behöver böja fransarna innan och även hjälpa dom uppåt efter att jag applicerat mascaran för att dom inte ska peka framåt. Men det brukar jag göra, så det är inget som jag upplever är jobbigt.
Mascaran är oparfymerad och jag upplever att den luktar väldigt gott i jämförelse med andra mascaror jag använt. Jag frågade för skoj skull min lillebror för att se om han tyckte att den luktade samma som jag och det gjorde han - Julmust! haha
Än så länge har jag inte märkt någon större skillnad mer än att det är lättare att applicera mascaran nu än innan, så vi får se om 20 dagar. Spännande!
 
 
 
 

Sötisarna

2013-03-07 @ 15:14:28
Idag sitter "Humle" och "Dumle" och tittar ut på det fina vårvädret :)
 

Lunch

2013-03-06 @ 14:00:00
 
Enkelt och gott :)

Strimlad kycklingfilé med sallad och kvarg. Orkade inte stå och göra egen sallad, så köpte en färdig mix. Funkar fint tycker jag :)

3 veckor

2013-03-06 @ 13:26:15
Nu har jag inte bitit på naglarna på tre veckor! Komiskt nog har nageltrånget läkt på vänster ringfinger och nu gått över till höger! Hoppas på att det släpper snart, så att naglarna kan växa fritt :)
Målade på lite nagellack på vissa naglar. Lättare att hålla sig motiverad då när man har en stressig period :)
 

Stress..

2013-03-04 @ 18:27:44
Ja, inte hinner man ta det lugnt här inte. Denna kursen innebär massor av svår läsning och jag har inte hunnit få hem alla böcker än, så har lite ångest över det. Så nu sitter jag här med migrän och ögonflimmer och uppdaterar en snabbis. Ska försöka få i mig lite middag nu i alla fall, så får jag hoppas att det släpper tills imorgon.

Träningsblogg

2013-03-03 @ 21:16:31
För den som är intresserad av träning, så är min lillebrors nystartade blogg toppen! Han skriver om träning, kost och hälsa. Kika in och bli motiverad! ;)
 
Klicka här för att komma direkt till bloggen
 

Idag blev söndag ingen vilodag..

2013-03-03 @ 17:35:47
Dagen startade visserligen med sovmorgon, men sen skulle vi sätta igång och tvätta. Och vi tvättade verkligen allt! Där vi bodde förut var tvättstugan sjukt snuskig, så vi tvättade helst så lite som möjligt. Så nu tog vi tag i saken och tvättade alla lakan och sådant som vi inte velat tvätta innan. 6 stycken maskiner blev det, så det är tur att man har 5 timmar på sig att tvätta här annars hade vi inte hunnit.
Medan vi väntade på att tvätten skulle bli klar öppnade vi fönstret här för att katterna skulle träna på att vara ute. Dom är jätterädda för alla ljud, eftersom dom har varit inne i snart ett år, men idag gick det mycket bättre än innan. Wille vågade sig ut på cykelskjulet utanför fönstret och sedan hoppade han ner på marken. Blev så glad när han hoppade in igen! Han är räddast av katterna, så tänkte att han kanske skulle gömma sig och inte komma in igen. Viggo vågar fortfarande bara sitta på fönsterbrädan och kika ut :)
Nu ligger dom och sover här och jag tänkte ta och färga håret innan jag ska laga middag. Blir pasta med laxsås idag. Ska bli gott :)
 
Nyfiken på fåglarna
 
Viggo vågar sig nog snart  ut han med :)

Arbetssökande

2013-03-02 @ 23:58:38
Lite effektiv får man vara så här på kvällskvisten efter Mellomys med mina syskon, Philip och en kompis till min lillebror. Har sökt lite sommarjobb. Hade varit kul att prova på något som jag tänkt arbeta med som Socialpedagog senare, så har sökt inom den sektorn :)
Hoppas på att få positivt svar från någon snart!

Lördag

2013-03-02 @ 22:20:21
Idag har jag och Philip varit en sväng på Överby. Köpte nya lakan till sängen som vi beställde igår från IKEA. Den kommer hem 20 mars. Ska bli helt underbart!
Fick också köpt en ny tröja och ett par leggings. Philip hittade inga skor, så vi får leta vidare efter det :)
 
Gillar inte alls helkroppsbilder, men here we go!
Tröja: 199 kr på Cubus, Leggings: 99 kr Cubus
 
Nagellack Revlon, färg Victorian. Rusta: 15 kr!

Recension - Björn Axén Urban Get Your Bangs Straight

2013-03-01 @ 15:07:59
Nu har jag använt den här sprayen i ca två veckor, så tänkte att jag skulle recensera den.
Så här skriver lyko.se om produkten:
"En spray som tar kontrollen över dina
busiga hårstrån och håller luggen på
plats längre utan att dela sig. Med sin
antistatiska effekt motverkar sprayen
elektriskt hår och de vårdande ämnena
gör att huden under luggen kan andas
och du slipper fet hy i pannan.Sprayen
är parfymerad med hypoallergenic
parfym vilket betyder att den är speciellt
utvecklad för att passa en känslig hud.
Sprayen ger en skön torr känsla, men
med bibehållen mjukhet och flexibilitet.
En unik produkt på marknaden!"
 

Jag tycker att sprayen håller vad den lovar. Luggen håller sig på plats och om man är ute och går i blåsten hamnar luggen lättare rätt när man kommer in igen. Luggen blir inte heller statisk, så det är jätteskönt!
Jag vet inte om sprayen gör så att huden under luggen kan andas. Tycker att det blir samma som innan, så man får pudra pannan lite under luggen om man har lätt för att bli lite blank i T-zonen.
Det negativa med den här produkten tycker jag är att den innehåller uttorkande alkoholer. Min lugg har därför en tendens att bli smutsig snabbare. Antar att talgproduktionen sätter igång när alkoholen torkar ur. Det löser jag genom att tvätta endast luggen med lite balsam en extra dag i veckan.
Om man sprayar för nära luggen kan det också bli små vita prickar i håret som ser ut som damm ungefär. Det syns tydligare när man är brunett. Håll flaskan på avstånd, så undviker man det.
 
Poäng: 4 av 5, pga det uttorkande alkoholerna.
Flaskan innehåller 150 ml och kostar 90 kr på lyko.se


RSS 2.0