E.L.F♥

2014-06-27 @ 19:15:00
Beställde hem lite produkter från E.L.F. för ett par veckor sedan och nu har jag fått hem ordern♥
För dom som inte vet vad E.L.F. är, så står det för eyes, lips, face och är ett företag som säljer budget-makeup. Jag har testat flera av deras produkter tidigare och gillar dom verkligen! Man beställer från deras brittiska sida och det tar ca.10-14 dagar att få hem ordern. De har tre olika serier; essentials, mineral och studio. Essentials är den billigaste serien och produkterna där kostar ca. 15 kr och uppåt. Verkligen prisvärd!
 
Något ni är nyfikna på att titta närmare på?
 

Naglar: Pastell

2014-06-25 @ 17:45:31
Vet inte riktigt vad jag ska kalla dom här naglarna. Tänkte att jag istället för ombre-naglar, duttade ut olika färger på en svamp och sen på nageln. Så det blev skiftningar i lila, korall, rosa och grönt. Gillar det faktiskt! Somrigt :)
 
Mina naglar är inte dom längsta just nu. Misstänker att jag har nagelpsoriasis, så mina naglar går av jättelätt. Men jag gillar att måla dom ändå såklart!
 
 

Naglar: Midsommar

2014-06-17 @ 09:00:00
Behöver ni tips på naglar inför midsommar? Målade alla naglar utom ringfingernaglarna i en kornblå färg. Som kontrastnagel målade jag endast baslack och sedan blommor i vitt, rosa och blått. Fick inspiration från elleandish på youtube.
 
 

Recension: Couleurs Nature - Bronzing Powder Duo

2014-06-16 @ 09:00:00
 
Couleurs Nature - Bronzing Powder Duo 02.Hâle Mat
Information: Skapa och framhäv med detta rouge en vacker solbränna med en naturlig gyllene lyster som passar just dig och din hudton. De två kompletterande nyanserna gör det lätt att anpassa färgen allt eftersom din egen solbränna fördjupas. Den mjuka, behagliga formulan är berikad med extrakt från gardeniablomma, känd för sina utslätande egenskaper.

Jag tycker: Pudret finns i två olika utföranden, en ljusare och en mörkare. Jag har fått hemskickat den mörkare för att recensera. Först måste jag bara prata om doften! Den påminner mig om solsemester och Hawaiian Tropic-solkräm. Helt underbart tycker jag! Doften stannar kvar på huden en stund efter att man applicerat.
Dock tycker jag inte att pudret är så pigmenterat. Om man drar fingret över den ljusare sidan får man upp mycket på fingret och pudret har en krämig formula, men när jag skulle swatcha på armen så syntes det knappt nåt. Fick göra om det 5-6 gånger för att man skulle kunna se hur färgen ser ut. Båda färgerna är matta. Den ljusa är väldigt orange och ser inte naturlig ut på min hy. Man får bygga upp färgen för att det ska synas något på huden, vilket dock kan vara bra för nybörjare då det är svårt att få för mycket. Den mörkare sidan har mer pigment. Jag behövde endast dra fingret över den två gånger för att få till en bra swatch. Denna färgen passar mig bättre, men den är ännu för mörk för mig. Den går bra att använda till contouring, men man får vara försiktig, då det lätt blir för mycket på en ljus hy. Jag kommer nog bara använda den mörkare av de två färgerna om inte den ljusare funkar bättre när jag fått lite mer färg i solen.
 
Betyg: 2/5 - Då det finns fler olika andra budgetmärken som säljer bra solpuder, skulle jag själv satsa på det, då denna inte passar alla och inte är tillräckligt pigmenterad för min smak.
+ Doftar gott, krämig formula, två olika färger i dosan.
- Den ljusa är inte så pigmenterad och den passar inte min hudton, finns bara två olika utföranden att välja på, priset.
 
Couleurs Nature - Bronzing Powder Duo (matt) finns på yvesrocher.se eller i Yves Rochers butik och kostar just nu 129 kr (ord.pris 179 kr).
 
Utskickat för recension
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Makeup & naglar - Hannas student

2014-06-15 @ 18:02:00
Min lillebrors flickvän ville ha lite tips på hur hon kunde sminka sig inför sin student och så ville hon att jag skulle fixa hennes naglar. Jag tycker att det är jättekul att pyssla om andra, så självklart ställde jag upp!
 
Hanna har mörkrött hår och jag valde att matcha den färgen med hennes läppar. Blandade ihop en röd och en lila färg. Sen så sminkade jag ögonen med bruna skuggor och en tunn eyeliner.
Då hon har ljus hy använde jag inte så mycket bronzer, utan jag la lite matt bronzer i kindskuggan och ett rouge för att få lite rosiga kinder.
 
 
Naglarna målade jag naturligt ljusrosa och tonade glitter i rött och silver från nagelbandet och upp på halva nageln. Som kontrastnagel satte jag två svarta blommor på ringfingernaglarna.
 

Erbjudande från Yves Rocher

2014-06-14 @ 13:01:00
Nu i helgen kan man göra ett riktigt kap hos Yves Rocher!
Just nu får man första varan man lägger i varukorgen GRATIS. Detta gäller produkter under 400 kr och inte heller produktset.
 
Jag tänker passa på att beställa! Så kan jag testa något jag inte testat innan och fortfarande beställa det jag tänkt. Behöver en ny rengöring bland annat : )
 
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Drömfrisyr!

2014-06-04 @ 23:45:29
Jobbigt val! Jag har ju valt att spara ut mitt hår nu för att ha min normala hårfärg. Men så satt jag och googlade på frisyrer och hittade en så himla snygg frisyr på vackra Kylie Jenner!
Blev väldigt sugen på att färga håret, fast inte riktigt lika mörkt tror jag så att jag slipper tänka på utväxten. Har mörkblont i botten nu.
 
Visst är hela frisyren jättefin? : )
 
Bildkälla: hollywoodlife.com


RSS 2.0