Naglar: Vårgrönt

2014-01-27 @ 16:06:06
Jag har, precis som dom flesta, haft så mörka färger på naglarna nu hela vintern. Nu längtar jag verkligen efter våren, så jag kände för lite färg på naglarna för att pigga upp lite. Och vad passar inte bättre än ljusgrönt då? : )
 
Nagellacket jag använt är nr 729, Marzipan från Isadora.

Uppdatering: Whipped cream foundation

2014-01-14 @ 14:44:00
Häromdagen skrev jag att jag köpt ny foundation. Tog före- och efterbilder idag för att kunna se vilken täckning den ger : )
Som man ser så täcker den rödhet väldigt bra. Jag har väldigt mörka ringar under ögonen och det täcker den ändå helt okej för att vara en foundation. Den jämnar ut hudtonen och ger ett väldigt naturligt resultat tycker jag.
På nedersta bilden har jag använt lite concealer och rouge och lagt min vardagsmakeup.
 
Ger den högsta betyg, då den håller min hy återfuktad hela dagen. Det känns inte som att man har någon foundation på sig och den har bra täckning! Den ger en halvmatt finish, vilket jag uppskattar, då jag inte vill vara helt matt i hyn. Pudrar aldrig efter att jag lagt foundation. Rekommenderar verkligen till alla torrisar : )
 
 

Max Factor - Whipped Creme Foundation

2014-01-12 @ 17:32:00
 
Var tvungen att köpa ny foundation, då den jag använde innan inte alls funkade på mig (L'oreal True Match). På vintern blir jag väldigt fnasig och True Match förstärkte detta och gav mig inte alls nån flawless finish. Med senaste VeckoRevyn, fick man ett prov på Max Factors Whipped Creme Foundation, och den fastnade jag för direkt. Den är nånstans mellan mousse och vanlig foundation. Den är jättekrämig i konsistensen och är som en färgad dagkräm fast med mycket bättre täckning. Provet jag fick var i färgen Golden och den var aningen för mörk för mig, så jag köpte en nyans ljusare, Warm Almond nr 45. Den smälter in i huden och ansiktet känns återfuktat efteråt. Jag pudrar inte mitt ansikte efter foundation, då jag har så torr hy. Jag pudrar endast runt ögonen där jag haft concealer för att det inte ska lägga sig i fina linjer. Foundationen var lika fin efter en heldag på bröllop igår och jag kände mig inte torr i ansiktet på hela dagen.
Rekommenderar den verkligen till alla med torr hy! Verkligen min nya favoritfoundation : )
 
Burken innehåller 18 ml, men den är väldigt dryg. Och eftersom det är en burk rekommenderar jag att ta upp lite produkt med en spatel eller liknande och ta produkt från handen istället för att stoppa ner fingrarna som lämnar kvar bakterier i burken som växer och hamnar i ansiktet vid varje ny applicering!
 
Produkten är fri från parfym och olja. Den passar känslig hy och ger en halvmatt finish.
Just nu kostar den 129 kr på H&M (ord.pris 149 kr)
 
(Uppdaterar med bild på hur den ser ut på)
 
Nån annan som provat denna? Vad tycker ni?

Nyårsafton

2014-01-01 @ 15:18:10
Jag och Philip firade tillsammans med min lillebror och hans flickvän. Kvällen blev jättelyckad! Vi spelade Lips, Guitar hero, åt och drack och hade det allmänt mysigt. Vid 23.45 gick vi ut och förberedde fyrverkerilådan och bubblet att skåla och 00.00 skålade vi in det nya året med dunder och brak : )
 
Tolvslaget i bilder:
 
Och enda bilden med alla fyra med :D
 
Finns massa andra, inte så charmiga bilder, men kan ju dela med mig av någon:
 
Mina nyårsnaglar (mobilbild):
Svarta, kontrastnageln har en guldig sticker i form av en påfågelfjäder som jag hittade på ebay för 6 kr : )
 


RSS 2.0