Recension: Yves Rocher - Clay mask face & hair

2014-07-28 @ 14:51:00
 
 
Information: Den ultramjuka masken förenar ekologisk arganolja med marockansk leran med renande och mjukgörande egenskaper.
Stryk ut den ultramjuka masken i ett tjockt lager i håret och ansiktet. Låt verka i fem minuter och skölj sedan. Din hud blir ren och jämn och återfinner hela sin lyster. Håret blir mjukare och synbart vackrare.

Arganolja har alltid uppskattats för att den är så otroligt välgörande för huden.
Den är också en av de hemligheter, som de orientaliska kvinnorna har bevarat bäst. Arganfrukterna torkas i solen, sedan tas fruktköttet bort och kärnorna samlas in. Utvinningen av denna 100 % ekologiska olja sker i Marocko och utförs hantverksmässigt ännu i våra dagar. Yves Rocher har i sin forskning valt ut denna olja för att kunna erbjuda dig alla dess goda, uppbyggande och näringsrika egenskaper i ren form.

- Dermatologiskt testad.
- Vegetabiliska beståndsdelar: ekologisk arganolja, rosvatten och majsextrakt.

+: Föreningen av renande marockansk lera och näringsrik arganolja gör skönhetsvården både verkningsfull och mild.
 
Jag tycker: Jag har länge varit nyfiken på denna, men inte haft råd att beställa den. Men nu var den nedsatt i pris, så då passade jag på! Tuben innehåller 100 ml. Masken kan även användas i håret, men det har jag inte testat än.
När jag applicerat masken börjar det pirra lite runt näsan. Funderar på om det beror på att jag har mest porer där och den börjar rengöra? Masken torkar ganska snabbt på huden och därför känns det skönt att den bara ska sitta i 5 minuter, för det är jobbigt att inte kunna röra ansiktet alls. Jag tvättar bort masken genom att ta lite ljummet vatten och badda i ansiktet. Sedan masserar jag ansiktet med cirkulerande rörelser tills masken lösts upp och sedan tvättar jag bort den helt. Leran innehåller små korn som peelar huden lite lätt när man tvättar bort masken, vilket känns skönt.
Känslan efteråt är härlig! Huden har fått mer lyster och känns mjuk, skön och ren! Redan efter första användningen fick jag en finne efter någon dag, vilket gör att det känns som att masken rengör på djupet.
Man ska använda masken 1-2 gånger i veckan.
 
Betyg: 4/5 - Har inget att klaga på vad det gäller själva masken. Förpackningen är hygienisk och huden känns härlig efter användning. Det enda negativa för min del är priset som inte passar min studentplånbok, men jag tycker definitivt att den är värd sitt ordinarie pris för dom som har en mer stabil ekonomi än jag, för produkten är inte dyr i sig : )
 
Tradition de Hammam - Clay mask face & hair finns att köpa på yvesrocher.se och kostar just nu 100 kr (ord.pris 199 kr).
 
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Min 25-årsdag!

2014-07-27 @ 19:58:00
Idag fyller jag 25 år och det har jag firat med nära och kära! Förlåt för att jag inte uppdaterat här på ett tag, men jag har planerat och grejat en hel del det senaste!
Dagen har varit jättemysig! Fick väldigt fina presenter; ett halsband, en färgbomb från Revlon, presentkort på ansiktsbehandling, pengar, en bok och blommor. Av min sambo fick jag en Silk n' dual clean rengöringsborste för ansiktet, en parfym och ett armband!
Blev jätteglad för alla presenter! Dagen har verkligen varit lyckad : )
 
Här är några av grejerna:
 
Jag gjorde en jättestor smörgåstårta, som blev jättegod! Aldrig gjort smörgåstårta förut, så blev lite nervös att den inte skulle bli bra. Men jag blev väldigt nöjd över den : ) (mobilbild)
 
Och såhär såg jag ut idag! Svettig som bara den i värmen!
 
♥Tack alla som var med och förgyllde min dag!♥

MOTD: Nude & Ny frisyr

2014-07-18 @ 23:10:00
Dagens sminkning var neutral med ljusrosa läppar. Skönt när man äntligen blivit lite brun, för då känner i alla fall jag att det krävs mindre smink för att känna sig snygg : )
Håret är helt ofixat, eftersom jag skulle klippa mig.
 
Hoppas ni gillar!

 
Och nya frisyren! Älskar den! : ) (mobilbild)

Recension: YR - Radiant Youth Corrector Pen

2014-07-15 @ 23:23:00
Då var det dags för ännu en recension. Denna gång på Couleurs Nature - Radiant Youth Corrector Pen i färgen 02 Beige från Yves Rocher.
Information: Fixa skuggorna med några enkla penseldrag! Denna ljusreflekterande concealer lyser upp mörka partier, jämnar till huden och döljer ålderstecken. Den perfekt täckande formulan innehåller pärlemor omsluten av rosvax och ger en snabbt visuellt föryngrande effekt som håller hela dagen.

Produktens+: Den fina, mjuka borsten underlättar en exakt applicering och ger ett perfekt resultat.
 
Jag tycker: Jag har nu testat den här concealern många gånger i hopp om att tycka om den mer, men tyvärr täcker den inte mina mörka ringar runt ögonen. Jag är väldigt mörk runt ögonen och jag har ännu inte hittat en concealer som gör jobbet, så jag är tyvärr inte förvånad. Däremot är den bra att använda t.ex runt näsvingarna, näsryggen, på hakan och i pannan för en lätt uppljusande effekt när jag applicerar min bas. Konsistensen är väldigt tunn, men trots det täcker den ändå. Den tunna konsistensen gör att den inte lägger sig lika lätt i veck under ögonen heller och man kan bygga upp täckningen mer utan att det blir kakigt (jag har applicerat tre tunna lager på efter-bilden).
Jag tror att den funkar bra för dom som inte är så mörk runt ögonen som jag. Concealern är lätt att applicera; genom att vrida längst ner på pennan kommer det upp produkt i borsten och man kan lätt borsta på där man vill täcka och sedan dutta ut concealern med fingret.
Jag kommer använda denna concealer i sommar för lätt täckning, då concealern ändå gör mig mindre mörk under ögonen än innan. Den lätta formulan låter huden andas, vilket jag gillar när jag ska vara ute i solen på sommaren.
 
Betyg: 2/5 - Lättapplicerad och ljusar upp fint i övriga ansiktet. Dock täcker den inte mina mörka ringar tillräckligt.
 
Jag ber om ursäkt för mina ögon. Dom är jättekänsliga nu på sommaren och blir röda och rinner hela tiden.
 
Couleurs Nature - Radiant Youth Corrector Pen finns att köpa på yvesrocher.se och kostar 129 kr.
 
Utskickat för recension
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Swatches: ELF Moisturising & Mineral lipstick

2014-07-08 @ 21:19:57
För ett tag sen skrev jag ett inlägg om produkterna från E.L.F som jag beställde. Jag fick då önskemål om att visa upp läppstiften lite närmare, så det tänkte jag göra nu.
 
Jag beställde tre läppstift från deras Moisturising-serie och två stycken från Mineral-serien:
 
 
De tre färgerna till vänster är de som tillhör E.L.F Moisturising lipstick och de två till höger E.L.F Mineral lipstick.
Coral cutie - Som man hör på namnet, ett korallfärgat läppstift. Neutral ton. Mer orange än rosa. Väldigt somrig och fin färg.
Pink minx - En kall ljusrosa färg. Passar till allt, sotade ögon eller bara lite mascara.
Party in the Buff - Ett neutralt nudefärgat läppstift. Väldigt ljust, så jag använder det mer till att antingen dutta på läpparna eller för att blanda med andra färger för att få det mer neutralt.
Cheerful cherry - En neutral till kall, mörkt bärig färg. Kommer jag använda mycket i höst!
Rich raspberry - Svår färg att beskriva. En kall ljusare bärig färg. Den har toner av rosa, mörkare beige och lite brunt.
 
Jag rekommenderar verkligen alla ELFs läppstift. Dom är pigmenterade för sitt pris och man kan beställa flera olika färger utan att få dåligt samvete, då dom är så prisvärda! Jag är glad att jag hittade ett mörkare läppstift som jag faktiskt trivs i. Mörkare läppstift åt det röda hållet har aldrig varit min grej. Men Cheerful cherry är mer åt det bäriga hållet och jag gillar det verkligen! Jag är nöjd med alla fem! : )
 
Moisturising lipstick kostar ca. 46 kr styck. Finns i 10 färger.
Mineral lipstick kostar ca. 58 kr styck. Finns i 17 färger.
Alla läppstiften finns att köpa HÄR.

Naglar: Random

2014-07-07 @ 23:31:15
Lekte med olika färger på Hannas naglar idag. Blev en nageldesign med mörklila, neonorange, neongult och vitt.
Det blev en annorlunda design : )
 
Tänk bort kladdet utanför..
 

Reddville & Shesocial

2014-07-04 @ 15:30:00
Har ni hört talas om Reddville? Det är ett företag som skickar ut gratis tamponger varje månad, tillsammans med olika kampanjer. Läs mer HÄR.
Jag tycker att det är en toppenidé att få hem gratis tamponger, så man slipper köpa varje månad. Borde inte alla mensskydd vara gratis egentligen? Vad tycker ni?
 
Månadens tampongutskick i samarbete med Hawaiian Tropic:
 
Reddville har även ett nätverk som heter Shesocial, där man kan får VIP-utskick om man bloggar eller är aktiv på andra sociala nätverk. Läs mer om Shesocial och anmäl ditt intresse HÄR.
Jag anmälde mig och fick mitt första VIP-utskick för ett par veckor sedan.
 
Schwartzkopf - Essence ULTÎME Omega Repair
"Essence ULTÎME har utvecklats i ett exklusivt samarbete med Claudia Schiffer som jobbat som modell i över 25 år. Den effektiva formulan innehåller ULTÎME-4-Complex, en unik kombination av pärlsessens, pantenol, raffinerat protein och keratin. Serien innehåller 14 innovativa produkter som erbjuder specialinriktade lösningar för alla hårbehov."
 
"Essence ULTÎME Omega Repair utvecklades särskilt för skadat och slitet hår. Dess extra fylliga formula återuppbygger skadat hår från cellerna och förebygger kluvna toppar med upp till 90% för ett välmående naturligt hår med frisk glans."
 
Omega Repair Shampoo, ca. 79 SEK
Återuppbygger och vårdar håret på djupet. Innehåller fyllig omegaolja och förebygger kluvna hårtoppar.

Omega Repair Balsam, ca. 79 SEK
Har en fantastisk formula med fyllig omegaolja som vårdar håret på djupet. Den reparerar skadade hårceller inifrån och förebygger kluvna hårtoppar.

Omega Repair BB Beauty Balm, ca. 89 SEK
Kombinerar sju fördelar för fantastiskt hår. Den bygger upp hårstrukturen, förebygger kluvna hårtoppar, gör håret lätt att kamma ut, tillför glans, gör håret lätt och livfullt, stabiliserar fuktbalansen och ger håret en viktlös effekt.

 

Recension: Jag har testat dessa produkter nu och kan inte vara annat än nöjd! Produkterna luktar verkligen jättegott! Schampot ger ett härligt mjukt lödder och när jag sköljt ur håret känns det som att jag redan haft balsam i. Efter balsamet känns hårstråna starkare. Mitt hår blir alltid jättetrassligt efter att jag har tvättat det och jag har svårt att kamma ut det. Därför måste jag alltid använda någon typ av leave in-balsam för att kunna reda ut det. Beauty balmen fungerar jättebra för det och håret blir lätt att kamma ut.
Doften kanske inte är något för den med känslig hårbotten, då framförallt schampot luktar väldigt starkt.
Men jag är jättenöjd och glad över att få ha provat produkterna!
Alla tre produkterna har blivit mina nya favoriter!

 

Essence ULTÎME Omega Repair från Schwartzkopf finns att köpa på t.ex Åhléns.


Naglar: Grönt och rosa

2014-07-02 @ 09:12:00
Här har jag målat naglarna gröna och lagt ett matt topplack. Som kontrastnagel har jag en blank rosa med en liten strassdekoration. Om man vill piffa till sina naglar snabbt och enkelt är såna nageldekorationer jättebra. Snabbt och enkelt!
 
 
 
 
 
 
 
 

MOTD: Smokey eyeliner & orange lips

2014-07-01 @ 16:29:00
Fick önskemål om att visa H&Ms lip tint i färgen Tangerine som jag köpte för ett tag sedan, så här kommer en sminkning när jag använder det!
Sen testade jag även att använda ELFs creme eyeliner i färgen Coffee till att fylla i ögonbrynen. Funkade faktiskt jättebra tycker jag! Man får bara tänka på att ta lite i taget på penseln för att få det så naturligt som möjligt (om det nånsin ser naturligt ut när man fyller i brynen?)
 
Hoppas ni gillar!
 



RSS 2.0