Billig shopping

2013-05-31 @ 19:59:26
Ska på avslutningsfest nästa vecka och behövde något att ha på mig, så handlade lite på H&M idag.
En vit topp med chiffongärmar och ett guldigt halsband. Vet inte om jag ska ha mina kornblå chinos till eller om jag kör på svarta leggings. Det lär jag väl bestämma i sista stund : )
Toppen och halsbandet kostade 99 kr styck, så det var riktiga fynd!
 
Bilderna är lånade från H&M.com

Ledig helg med nagelspa

2013-05-30 @ 23:54:59
Har blivit lite väl besatt av att måla och greja med naglarna, så dom börjar ta lite stryk. Tänkte låta dom vila över helgen och köra ett nagelspa imorgon och sköta om dom riktigt ordentligt. Räcker tydligen inte att smörja med nagelbandskräm en gång om dagen ; ) Några naglar har gått av, så det känns lite jobbigt. Dom går lättare av på högerhanden, eftersom jag använder den handen mest.
Kan ta kort på produkterna jag använder imorgon, så får ni se det i alla fall.
Under tiden kan ni ju alltid komma med tips eller frågor : )
 
Ska försöka komma ut om det är någon sol i helgen! Har inte hunnit med det innan för att det varit så mycket i skolan, men nu är alla uppgifter klara så helgen blir i stort sett fri! : )
 
Det är så underbart nu när allt är så grönt ute. Sjukt jobbigt med all pollen dock, men det får det vara värt!

Vårt badrum

2013-05-29 @ 16:48:00
Köpte nytt tyg för att kunna ha som insynsskydd i i badrummet. Min svägerska hjälpte till att sy och det blev så fint! : )
Vi har svart, vitt och grått i badrummet. Och nu matchar tyget i fönstret vårt duschdraperi, så nu är det lite enhetligt.
 
Lite dåligt ljus på bilden, men det var svårt att ta kort när det är mulet ute. Fokus är ju ändå på tyget : )

 
 
 

Helstekt fläskytterfilé med fetaostsallad

2013-05-28 @ 19:23:00
Vet att jag mest bloggar om olika naglar jag gör, men jag älskar också att laga mat, så ett och annat inlägg kommer det bli om det också : )
 
Dagens middag var så god! (Om man får säga det om sin egna matlagning, hihi)
Först brynte jag ytterfilén runtom och helstekte den sen i ugnen på 200 grader i 23 minuter. Till det hade vi en sallad med gula cocktailtomater, ruccola, isbergssallad, rosesallad och fetaost. Gjorde en hemmagjord salladsdressing med lite olivolja, balsamvinäger och svartpeppar som vi blandade ner i salladen.
Tål egentligen inte tomater, men dom gula cocktailtomaterna funkar oftast bra. Får nån blåsa i munnen om dom är för starka, men det är det värt ibland. Älskar tomater! : )
 
Nu är jag mätt i magen! Ska bli gott med kaffe : )
 

Tutorial: Ombre nails

2013-05-27 @ 18:40:06
 
Fick en förfrågan om att göra en tutorial på hur jag gör mina Ombre-naglar och självklart fixar jag det! : )
Jag brukar använda tre färger, men det viktiga är att man använder minst två. Det kan ju alltid vara kul att experimentera med fler färger!
Mina make up-svampar köpte jag på Rusta. En storpack med 16 st i för 15 kr. Och man använder knappt en halv svamp när jag gör ombre på alla naglarna
Hoppas att du vågar prova och maila gärna resultatet! Är nyfiken på resultatet : )
 
Lycka till! ♥
 


 

Dagens naglar: Studenten

2013-05-25 @ 17:27:04
Lite studentinspiration idag! : )
 

Blogkeen

2013-05-24 @ 23:45:35
 juliaaberglunds.blogg.se
 
Nu kan ni även följa mig via Blogkeen! : )

Imorgon kommer det upp nya naglar

2013-05-24 @ 23:38:49
Har haft fullt upp idag, så har inte haft tid att greja med naglarna.
Tänkte göra någon form av studentdesign imorgon, så får se hur bra jag lyckas med det : )
 
Under tiden bjuder jag på en bild från min student 2008.
(Min lillebror som kikar fram bakom mig, haha)
 

Dagens naglar: Cupcake

2013-05-22 @ 23:11:01
 
Tycker att det blev lite gulligt med en cupcake faktiskt : ) Bra för att öva med penseln också. Och jag gillar verkligen den kornblå färgen, H&M Blue my mind, som jag fyndade för 10 kr!
Vad tycks? : )

Dagens naglar: Neon Rainbow

2013-05-20 @ 23:39:01
Tentan är inskickad och jag kopplade av efter det genom att göra regnbågsinpirerade naglar. Ombre i gult, rosa och blått. Blev himla neonigt och det gillar jag!
Vad tycks?
 

Upptagen med tentan..

2013-05-19 @ 14:27:32
Har fullt upp med min hemtenta just nu, så idag kommer det inte komma upp några naglar. Kanske imorgon om jag hinner klart. Något speciellt ni skulle vilja se? : )
 
Kram!

Svårfångat på bild

2013-05-17 @ 16:06:00
Lite besviken att neonfärger fastnar lite dåligt på bild, för färgen är i verkligheten neonigt bubbelgumsrosa. Jag gillar det verkligen!
Provade även att måla dubbla lager lack, utan färgat baslack och sedan med vit bas för att få mer lysande färg. Gillar färgen bättre med vit bas.
 
Vad tycker ni?
 
 
 
Och så gjorde jag en enkel design med vita blommor :)
 

Essie - Boom Boom Room

2013-05-16 @ 14:07:32
Essie har kommit ut med en Neon Collection 2013 nu inför sommaren och jag kunde inte hålla mig borta från en av färgerna även om jag gärna haft alla : ) Men då plånboken inte tillåter just nu, så beställde jag det från Ebay för 70 kr och det är ju riktigt bra pris med tanke på att lacken brukar kosta 129 kr i butik här i Sverige.
Lacket jag beställde heter Boom Boom Room och det är en jättefin neonrosa färg, som jag tror kommer bli ännu snyggare när man fått lite färg. Har ont om rosa nagellack också, så därför det fick bli den färgen. Självklart kommer ni få se hur det ser ut på, men mitt uppe i all tentastress finns inte riktigt tid till att måla naglarna ; )
 
Hela kollektionen: Bilderna lånade från essie.com
 
Vilken färg gillar ni bäst?
 

Hårinspiration

2013-05-15 @ 15:05:51
Kul tävling i Irma Granboms frisörblogg! Hon lottar ut en Maria Nila inpackning "Colour Masque".
Dessutom en stor flaska på 500 ml istället för originalflaskan på 150 ml.
Klicka in hos henne för att tävla! : )

Dagens naglar: Acid washed denim

2013-05-15 @ 01:05:00
Idag pysslade jag med olika lager med lack med färgade, blekta jeans som inspirationskälla. Så här blev resultatet!
Anledningen till att jag har OPI Tiffany Case som kontrastnagel just nu är att lagningen inte riktigt vill hålla ihop min ringfingernagel som gått av och detta lacket håller ihop den bättre. Men snart kan jag fila ner den, så då kan jag göra lite mer : )
 
Jag har använt:
OPI Tiffany Case
H&M In it for the game (vitt)
H&M Come along with me (blå-grönt)
 
Tutorial på denna?
 
Inspirationsbilderna är lånade från Google
 
 
 
Resultat:

Hjälp mig!

2013-05-13 @ 23:29:00
Någon som har tips på vad man kan göra om man vill ha gröna växter och blommor hemma, men har katter som tycker att det är extremt roligt att leka med dom?
Tycker att det känns jättetomt utan växter. Det måste väl ändå finnas någon lösning på mitt problem?
 
Tips tas tacksamt emot!♥
 
Busfröna♥

Dagens naglar: Svart & glitter

2013-05-13 @ 17:57:00
Målade naglarna svarta och hade pekfingret och ringfingret som kontrastnaglar. Den ena med prickar i blått och guldigt glitter och den andra med blommor i samma färger : )
 

 

Dagens naglar: Gult & blått

2013-05-12 @ 19:48:00
Körde på gult och en blå kontrastnagel idag! Det gula kommer frå E.L.F och det blåa är Tiffany Case från OPI.
 

Två lager Clump Defy

2013-05-11 @ 20:56:00
Nu har jag testat dubbla lager Clump Defy Mascara från Max Factor och nog ger den volym alltid! Och det håller hela dagen också. Fransarna håller sig böjda och mascaran smular inte. Jag gillar! : )
 

Animal Print på Jenny

2013-05-11 @ 20:43:29
Fixade min svägerskas systers naglar idag. Kul att öva på andra. Är väldigt stor skillnad mot att göra på sig själv. Hon ville ha leopardfläckar med rosa-lila ombre under, så det fixade jag!
 

Max Factor - Clump Defy Mascara

2013-05-09 @ 16:51:00
Det var dags att köpa en ny mascara och jag tror att jag har hittat en ny favorit!
Köpte nya Clump Defy från Max Factor.
 
Information:
Clump Defy Mascara låter dig bygga lager-på-lager och ladda dina fransar med hela 200 % mer volym alltmedan de behåller sin separation och definition.
Hemligheten ligger i vår innovativa teknologi: Den nya Anti Clumps-borsten är Max Factors första helt klumpfria applikationsborste. Borstens konkava form ger en exceptionell laddningskapacitet som omedelbart bygger volym samtidigt som dess exakt jämnt fördelade och framför allt helt rakt placerade strån stoppar klumpar innan de ens hinner formas allt för maximal fransvolym med perfekt separation och definition!
(kicks.se)
 
Recension:
Jag brukar aldrig köpa volymmascaror, då de brukar tynga ner mina fransar så att de står rakt fram efter 5 minuter. Visste inte om jag skulle våga prova denna, men jag har hört så mycket bra om den så jag chansade. Jag har testat den både genom att böja fransarna innan och utan att böja dom. Jag tycker nästan att resultatet blev finare utan att böja fransarna. Jag gillar den böjda borsten, som är väldigt lätt att måla underfransarna med och ger en fin böj till fransarna. Dock ger den inte så mycket volym med ett lager mascara och det är det jag testat. Men jag kommer definitivt prova att bygga på fler lager och se om mina fransar håller sig böjda hela dagen då också.
På bilderna har jag inte böjt fransarna.
 

Ny plånbok

2013-05-08 @ 14:46:41
Köpte en ny plånbok på eBay för nån vecka sedan och igår fick jag hem den. Hade bara ett litet fack som mina kort fick plats i, men kontanterna fick ju rulla omkring och det var väldigt störande. Köpte en lite större variant nu, som även har plats till mobilen. Känns toppen tycker jag : ) Den har även ett litet uttag på sidan om man vill kunna ha i hörlurar eller mobilladdare och inte behöva ta ut telefonen.
Kostade bara 48 kr också. Frakten var gratis : )
 
Den fanns i massa olika färger. Denna heter Hot Pink. Sök på Multi purpose wallet på eBay, för att hitta den.

Min underbara sambo

2013-05-07 @ 21:02:51
Ja, han har väl hört och sett hur mycket jag dreglat över den nya Bondbrud-kollektionen från OPI, för idag kom Philip hem med ett av lacken, Tiffany Case! Åh, jag är så glad! Och så snyggt på också!
Tack, älskling!♥
 

Jaha ja..

2013-05-06 @ 23:15:39
Så märkte jag att det har gått hål i mina enda jeans som jag har för tillfället..måste köpa nya brallor med andra ord. Lite sugen på långrandiga svart-vita som jag såg på Cubus med förhoppningen att se smalare ut. Har riktigt svårt att hitta brallor som sitter som en smäck. Det gjorde dom jeansen jag hade, men har inte råd att köpa nya för 500 kr nu.
Nåt tips på snygga byxor att ha i vår och sommar som passar en kurvig kropp och som kostar under 500 kr? Vill kunna ha annat än leggings på mig : )
 
(Bild lånad från cubus.se)


Trycka serier på naglarna

2013-05-06 @ 22:08:13
Skulle ju försöka trycka seriefigurer på naglarna, men det funkade inte. Tidningen jag hade var med största sannolikhet för gammal. Ska fixa fram en nyare och prova igen, så den som är nyfiken kan ju alltid följa mig via bloglovin så man inte riskerar att missa inlägget ; ) hihi
Tekniken är ju samma som med tidningspappret som jag tryckte för ett tag sedan. Tycker att det blev väldigt coolt! : )
 

Nail art: Flower Power

2013-05-05 @ 15:46:56
Nu är det vår! Firar det med blommiga naglar : )
Min ena långfingernagel gick av igår också..inte alls lika kul att försöka få den nageln snygg så hoppas att den växer fort! : )
 

Helg!

2013-05-04 @ 18:35:30
Har haft lite fullt upp, så därför jag inte kunnat blogga. Igår skulle jag åka och röntga mitt knä, för det smäller till så fort jag böjer det och på grund av långa köer, fick jag åka till Strömstad sjukhus som ligger 12 mil bort. Efter det passade jag och Philip på att hälsa på min barndomskompis som jag inte träffat på 3 år, så då försvann hela dagen och på kvällen var jag tvungen att plugga.
Idag tänkte jag trycka seriefigurer på mina naglar, men jag vaknade med huvudvärk, så vågar inte riskera att få ett migränanfall. Hoppas på att kunna göra det imorgon.
Nu står middagen i ugnen. Blir panerad kycklingfilé som vi ska ha i tortillabröd med sallad och kall sås. Kommer nog bli mumma hoppas jag!
 
Bjuder på en gammal bild när jag var typ 18 år och blondin : ) Vad tycks? Vet inte om jag passar bäst i brunt eller blont hår, men tycker att jag ser äldre ut i mörkt vilket jag uppskattar än så länge i alla fall : )

Penslar

2013-05-02 @ 17:28:35
 
Har äntligen fått hem penslarna jag köpte på Tradera, så nu ska jag försöka vara lika stadig med vänster hand som med höger, så att jag kan få jämna mönster på båda händerna. Började med linjer, så det gick ju ganska bra i alla fall :)
 

Members.com

2013-05-01 @ 13:24:00
Åh, såg att members.com har 40% rabatt på China Glaze och Essie : D
Om nån vill ha en invite, skriv en kommentar och ange er mail så ordnar jag detta! : )
Dom har rabatt på massa andra grejer nu också; Replay-skor, väskor, underkläder m.m m.m.

Nagelform

2013-05-01 @ 12:26:33
Hur tycker ni att det är snyggast att forma nageln? Är lite osäker på hur jag ska ha dom : )
Skulle aldrig kunna ha stilettonaglar, så den till höger går bort i alla fall.
Hjälp mig! : )
 


RSS 2.0