Presenter!

2013-07-31 @ 17:54:08
Fyllde ju år i helgen och fick en hel del smått och gott, så tänkte visa delar av det.
Av min fina Frida fick jag ett set med två nagellack (Maybelline Wine Shimmer och IsaDora Marzipan), en poleringsfil, nagelstickers och en liten necessär.
Av min storebrors familj fick jag bland annat ett vårdande baslack från Essie, vilket var helt toppen då lacket från OPI som jag använde innan är slut. Fick även några presentkort på bland annat H&M, så där passade jag på att köpa en ögonkräm från Garnier och två glittriga minilack. Testade det orangeglittriga ovanpå ett orange lack, endast närmast nagelbandet för lite effekt och det var jättesnyggt. Ger massa glitter! Köpte även en ny jacka på Esprit i blandmaterial. Blanka armar i skinnimitation och resten i mjukt sweatmaterial. Kommer nog användas flitigt i höst!
Får se om jag hittar något mer, men väntar till det kommer in mer höstfärger i butikerna : )
 
(Dom två små lacken var dom jag köpte för 9,50 st på H&M)
 
 

Naglar: Turkos

2013-07-29 @ 17:45:00
 
Så snyggt det blev med naglar som liknar turkoser! Eller vad tycker ni? : )
 
 
 

24 år idag!

2013-07-27 @ 16:14:02
Oj, vad tiden går! Idag fyller jag 24 år. Firade med sovmorgon och nu ska jag baka inför morgondagens kalas med min familj : )
Jag fick ett nytt hudvårdsset från ACO av Philip i present. Köper bara produkter från Apoteket, för jag inbillar mig att de har bättre kvalitet : )
 
Kan berätta att jag har nageldesign på g också. Vill ju att naglarna ska vara fina imorgon!
 
Nu ska jag baka kakor!
 
Kram♥
 
 
 

Naglar: Sorbet

2013-07-23 @ 17:55:33
Blev lite pyssel med tånaglarna idag. Fick hem ett par snygga lack med senaste Veckorevyn, så använde de lacken och ett gult lack från ELF.
 
 
 
Varannan tånagel hallonröd och varannan grön och stortånageln fick en ombre med samma hallonröda och gröna färg och jag lade även till en gul. Tycker att ombre blir snyggast med tre färger : )

Dålig uppdatering

2013-07-14 @ 13:57:51
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera, men det beror på att jag varit sjuk och sen så har jag jobbat. Har 3 veckor kvar på mitt schema, sen lugnar det ner sig och då kan jag uppdatera mer. Har inte möjlighet att måla naglarna nu heller, för att man inte får ha det när man jobbar inom vården. Tråkigt, men sant. Men håll ut! Snart uppdaterar jag som vanligt igen :)
 
Kram!

Nageldesign: Tånaglar

2013-07-06 @ 20:41:00
Nu när det är sandalsäsong kan det vara kul att piffa till sina tånaglar. Gjorde en enkel design med stortå-nageln som kontrastnagel.
 
 
Målade stortånageln i en blågrön färg och resten av naglarna i ett neonrosa lack. När lacket på stortån torkat, klippte jag ut små trekanter av tejp och fäste dom på nageln lite här och var. Efter det målade jag på ett lager neonrosa lack, lät det torka helt och sedan ett lager till. Ta bort tejpen efter det andra lagret, så har du fått små trianglar på naglarna i grundfärgen.
Lek med färger vettja och skapa coola effekter! : )
 
 
 

Sömnparalys & hypnagog hallucination

2013-07-01 @ 14:29:00
 
Är jättetrött nu efter att ha sovit dåligt inatt. Skulle jobba tidigt också, så skulle upp 5.30.
Kl. 00.00 ungefär fick jag en sömnparalys. Det var vidrigt! Jag låg på rygg och någon stod bredvid sängen och stirrade på mig. Min första reaktion var att jag skulle vifta bort det som stod bredvid mig, men jag kunde inte röra mig. Jag försökte ropa på Philip, men det gick inte heller. Försökte blunda, men ingenting gick. Var paralyserad och tvungen att titta på "varelsen" i ca. 1 min, men det kändes som en timma! När jag äntligen kunde röra mig igen fick jag väckt Philip och jag kände mig helt panikslagen och livrädd. Berättade vad som hänt och han fick mig att lugna ner mig. Hade svårt att somna om, tog någon timma. Bäddade in hela mig i täcket och vågade inte vara vänd åt samma håll som innan. Philip höll om mig. Var helt utmattad när jag skulle gå upp.
Som tur var jobbade jag bara mellan 7-12 idag, så nu kan jag koppla av. Förhoppningsvis sover jag bättre inatt, men jag måste erkänna att jag är rädd för att det ska hända igen, även om det är ovanligt att man drabbas av det.
 
 
Om någon av er har upplevt en sömnparalys och har något tips på hur man kan undvika det, får ni gärna dela med er!
 
Kramis
 
(bilderna hämtade från google)


RSS 2.0