Tentavecka

2013-09-30 @ 17:12:00
Har en hemtenta att skriva denna veckan, så mitt fokus kommer ligga vid att få den färdig.
Håll tummarna för mig ; )
 
 

Swatch - Water you waiting for

2013-09-27 @ 12:42:01
Nu har jag provat nagellacket jag fick hem igår. Har endast ett transparent baslack under, så lacket är väldigt täckande men inte tjockt i konsistensen så det är lätt att måla på. Har målat två lager : )
 
 
 

China Glaze - Water you waiting for

2013-09-26 @ 13:17:56
Såg att dom hade massa rea på nagellack från OPI och China Glaze på members.com och kunde inte låta bli att beställa ett. När man blir medlem så får man 50 kr, så jag behövde endast betala frakten på 38 kr. Hur bra som helst! : )
Kommentera om ni vill ha en invite!
 

 

Äntligen höst!

2013-09-20 @ 15:26:50
När det bara är 3 grader ute när man vaknar på morgonen, då är det höst! Och med hösten kommer murriga härliga färger, mysiga kläder och mer smink! Synd bara att det blir så varmt på dagarna. Det gör det svårare att klä sig. Jag vill ju kunna ha mysiga kläder hela dagen ; )
 
Man skulle kunna tro att jag redigerat denna bilden som faan, men blixten på kameran blev lite (läs mycket) stark, så min hy ser flawless ut. Så jag har bara mörkat ner bilden och redigerat samma bild svartvit.
 
Viggo ville också vara med på bild och den här bilden ser mer ut som jag : )
 

IsaDora - Wine Crush

2013-09-18 @ 21:32:59
Skiftningar i guld, rosa och lila med en vinröd bas. Jag gillar det verkligen! : )
 
Såg nu att det är lite kladd utanför på bilden, men men.. Sen så håller sig mina naglar inte långa längre. Äter så mycket mediciner för att jag har ont i kroppen, så att naglarna tar stryk : (
 

Fick en (två!) spontanpresent(er)!

2013-09-17 @ 16:14:00
Naaw, jag har ju gått runt och pratat massor om Isadoras höstkollektion. Har vart helt såld på Sugar Crush-lacken, så när jag kom hem idag efter att ha pluggat i biblioteket så stod det ett Wine Crush på skrivbordet till mig : )
Det är så mysigt med spontanpresenter. Att både ge och få : )
 
Update: När vi skulle åka iväg i bilen så hade Philip gömt ett Emerald Crush i handskfacket. Så fick två Sugar Crush lack idag! : )
 
 
 
 
 

Mitt nyklippta fräscha hår!

2013-09-13 @ 00:59:00
Äntligen orkade jag med att lägga upp bilder på mitt nyklippta hår. Nacken och ryggen gör fortfarande megaont, men förhoppningsvis vänder det snart.
Det var så grymt skönt att bli av med alla sönderblekta toppar och på köpet blev min hårfärg jämnare! : )
 
FÖRE:
 
 
EFTER: 10 cm kortare med snedlugg och lite mer uppklippt
 
 
 

Problem, problem..

2013-09-10 @ 22:38:24
Skulle egentligen lagt upp bilder på min nya frisyr, men har fått inflammation i rygg och nacke så jag har spenderat hela dagen idag på akuten och även igår en sväng. Men det kommer. Eventuellt imorgon.
Hoppas att ni haft en bättre dag än jag! : )
 
Kraam

Magiskt för torrt hår

2013-09-08 @ 21:24:53
Fick lite smått panik inför frisörbesöket imorgon, eftersom mitt hår ser ut som ett fågelbo efter att jag blekt det, så igår googlade jag runt lite efter huskurer då olivolja inte hjälpte nämnvärt. Blev nyfiken på Kokosolja, så det köpte jag idag och gjorde en inpackning till håret.
Kokosolja smälter först vid ca. 25 grader, så det var fast i burken och smälte sedan mellan händerna.
Jag använde ca. 2-3 msk och dränkte håret och hårbotten med olja. Satte en plastpåse runt håret och blåste med min hårtork utanpå plastpåsen en liten stund för att håret skulle bli lite varmt och oljan skulle gå in i håret lite lättare. Lät det sitta i håret i 45 min och tog sedan bort plastpåsen och tog en klick schampo som jag masserade in i hårbotten innan jag tog vatten i det för att det lättare skulle sköljas bort. Tvättade sedan håret och använde schampo ytterligare en gång. Sedan tog jag balsam i hela håret och hårbotten och sköljde ur det. Mest noggrannt i hårbotten för att det inte skulle se fett ut när jag var klar.
När jag kom ut ur duschen kammade jag igenom håret med en bredtandad kam och masserade in lite lite kokosolja i topparna och lät sedan håret självtorka.
Jag måste bara säga WOW! Trodde inte att det skulle vara såhär himla bra med kokosolja! Jag är frälst och kommer fortsätta att använda det som inpackning nån gång ibland även efter att jag klippt mig. Rekommenderar det verkligen! Håret blir glansigt och ser mycket friskare ut!
 
Finns på ICA och kostar ca. 40 kr
 

Bokat tid till frisören

2013-09-07 @ 14:23:09
Ja, det sliter ju en del på håret att bleka det, så nu är det dags för ett frisörbesök. Kommer nog behöva klippa bort en decimeter, men det känns faktiskt som att det kommer göra gott. Håret kommer nog kännas tjockare och fräschare då. Det har vuxit så himla mycket i sommar och blivit alldeles för frissigt, så det ska bli kul med lite mer förändring. Måndag morgon ska jag dit. Spännande! :D
Nu ska jag läsa massa politik.
Hoppas att ni har en fin lördag!
 
Kram
 
Före
 

Nytt lack till samlingen!

2013-09-04 @ 17:18:05
Fick hem ett lack från OPI, Designer...De Better, som jag köpt för mina poäng på Pointshop. Silverglittrigt med skiftningar i rosa. I like it! : )
 
 


RSS 2.0