Magiskt för torrt hår

2013-09-08 @ 21:24:53
Fick lite smått panik inför frisörbesöket imorgon, eftersom mitt hår ser ut som ett fågelbo efter att jag blekt det, så igår googlade jag runt lite efter huskurer då olivolja inte hjälpte nämnvärt. Blev nyfiken på Kokosolja, så det köpte jag idag och gjorde en inpackning till håret.
Kokosolja smälter först vid ca. 25 grader, så det var fast i burken och smälte sedan mellan händerna.
Jag använde ca. 2-3 msk och dränkte håret och hårbotten med olja. Satte en plastpåse runt håret och blåste med min hårtork utanpå plastpåsen en liten stund för att håret skulle bli lite varmt och oljan skulle gå in i håret lite lättare. Lät det sitta i håret i 45 min och tog sedan bort plastpåsen och tog en klick schampo som jag masserade in i hårbotten innan jag tog vatten i det för att det lättare skulle sköljas bort. Tvättade sedan håret och använde schampo ytterligare en gång. Sedan tog jag balsam i hela håret och hårbotten och sköljde ur det. Mest noggrannt i hårbotten för att det inte skulle se fett ut när jag var klar.
När jag kom ut ur duschen kammade jag igenom håret med en bredtandad kam och masserade in lite lite kokosolja i topparna och lät sedan håret självtorka.
Jag måste bara säga WOW! Trodde inte att det skulle vara såhär himla bra med kokosolja! Jag är frälst och kommer fortsätta att använda det som inpackning nån gång ibland även efter att jag klippt mig. Rekommenderar det verkligen! Håret blir glansigt och ser mycket friskare ut!
 
Finns på ICA och kostar ca. 40 kr
 

Kommentarer
Postat av: Bim

Hur tyckte du din lukta? Jag köpte en sån burk i våras men använder den aldrig för den luktar så himla äckligt, typ rökt eller bacon... Hoppas bara att det är min för luktar din bättre så ska jag köpa en ny :)

Svar: Usch, det lät ingen höjdare! Min luktar jättegott. Typ kokostoppar, så köp du en ny :)
Julia

2013-09-09 @ 09:03:48
Postat av: B R O W N S U G A R

Bra tips! :D

Svar: Jaa, testa vettja! Luktar underbart också. Om man gillar kokos alltså! ;)
Julia

2013-09-10 @ 17:47:39 / URL: http://www.brownsugar.blogg.se
Postat av: Emelie T

Så smart!! Jag är tokig i kokosolja och dess positiva egenskaper. Själv använder jag kokosolja som nattkräm (100% ekologiskt!) men jag ska absolut prova detta också! :)

Svar: Åh, det låter härligt! Ja prova! Man behöver ju inte ta i hela håret heller utan bara på längderna om man vill :) Luktar ju så himla gott också så det är ju ett plus det med ;)
Julia

2013-09-19 @ 17:51:55 / URL: http://emelietornvall.blogg.se
Postat av: Josefine Hallgren ;*

Åh jag måste testa detta, mitt hår är så hemskt så jag vill bara dra en mössa över huvudet :O haha!

Svar: Det funkar verkligen hur bra som helst mot frissigt hår! Om jag bara ska vara hemma så kan jag ta massa olja i håret, sätta upp det i en knut och gå med det hela dagen och tvätta ur det på kvällen :) Lycka till!
Julia

2013-11-22 @ 07:06:30 / URL: http://jjosefinehallgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo