Max Factor - Clump Defy Mascara

2013-05-09 @ 16:51:00
Det var dags att köpa en ny mascara och jag tror att jag har hittat en ny favorit!
Köpte nya Clump Defy från Max Factor.
 
Information:
Clump Defy Mascara låter dig bygga lager-på-lager och ladda dina fransar med hela 200 % mer volym alltmedan de behåller sin separation och definition.
Hemligheten ligger i vår innovativa teknologi: Den nya Anti Clumps-borsten är Max Factors första helt klumpfria applikationsborste. Borstens konkava form ger en exceptionell laddningskapacitet som omedelbart bygger volym samtidigt som dess exakt jämnt fördelade och framför allt helt rakt placerade strån stoppar klumpar innan de ens hinner formas allt för maximal fransvolym med perfekt separation och definition!
(kicks.se)
 
Recension:
Jag brukar aldrig köpa volymmascaror, då de brukar tynga ner mina fransar så att de står rakt fram efter 5 minuter. Visste inte om jag skulle våga prova denna, men jag har hört så mycket bra om den så jag chansade. Jag har testat den både genom att böja fransarna innan och utan att böja dom. Jag tycker nästan att resultatet blev finare utan att böja fransarna. Jag gillar den böjda borsten, som är väldigt lätt att måla underfransarna med och ger en fin böj till fransarna. Dock ger den inte så mycket volym med ett lager mascara och det är det jag testat. Men jag kommer definitivt prova att bygga på fler lager och se om mina fransar håller sig böjda hela dagen då också.
På bilderna har jag inte böjt fransarna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo