Recension: Yves Rocher - Clay mask face & hair

2014-07-28 @ 14:51:00
 
 
Information: Den ultramjuka masken förenar ekologisk arganolja med marockansk leran med renande och mjukgörande egenskaper.
Stryk ut den ultramjuka masken i ett tjockt lager i håret och ansiktet. Låt verka i fem minuter och skölj sedan. Din hud blir ren och jämn och återfinner hela sin lyster. Håret blir mjukare och synbart vackrare.

Arganolja har alltid uppskattats för att den är så otroligt välgörande för huden.
Den är också en av de hemligheter, som de orientaliska kvinnorna har bevarat bäst. Arganfrukterna torkas i solen, sedan tas fruktköttet bort och kärnorna samlas in. Utvinningen av denna 100 % ekologiska olja sker i Marocko och utförs hantverksmässigt ännu i våra dagar. Yves Rocher har i sin forskning valt ut denna olja för att kunna erbjuda dig alla dess goda, uppbyggande och näringsrika egenskaper i ren form.

- Dermatologiskt testad.
- Vegetabiliska beståndsdelar: ekologisk arganolja, rosvatten och majsextrakt.

+: Föreningen av renande marockansk lera och näringsrik arganolja gör skönhetsvården både verkningsfull och mild.
 
Jag tycker: Jag har länge varit nyfiken på denna, men inte haft råd att beställa den. Men nu var den nedsatt i pris, så då passade jag på! Tuben innehåller 100 ml. Masken kan även användas i håret, men det har jag inte testat än.
När jag applicerat masken börjar det pirra lite runt näsan. Funderar på om det beror på att jag har mest porer där och den börjar rengöra? Masken torkar ganska snabbt på huden och därför känns det skönt att den bara ska sitta i 5 minuter, för det är jobbigt att inte kunna röra ansiktet alls. Jag tvättar bort masken genom att ta lite ljummet vatten och badda i ansiktet. Sedan masserar jag ansiktet med cirkulerande rörelser tills masken lösts upp och sedan tvättar jag bort den helt. Leran innehåller små korn som peelar huden lite lätt när man tvättar bort masken, vilket känns skönt.
Känslan efteråt är härlig! Huden har fått mer lyster och känns mjuk, skön och ren! Redan efter första användningen fick jag en finne efter någon dag, vilket gör att det känns som att masken rengör på djupet.
Man ska använda masken 1-2 gånger i veckan.
 
Betyg: 4/5 - Har inget att klaga på vad det gäller själva masken. Förpackningen är hygienisk och huden känns härlig efter användning. Det enda negativa för min del är priset som inte passar min studentplånbok, men jag tycker definitivt att den är värd sitt ordinarie pris för dom som har en mer stabil ekonomi än jag, för produkten är inte dyr i sig : )
 
Tradition de Hammam - Clay mask face & hair finns att köpa på yvesrocher.se och kostar just nu 100 kr (ord.pris 199 kr).
 
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo