Recension: YR - Radiant Youth Corrector Pen

2014-07-15 @ 23:23:00
Då var det dags för ännu en recension. Denna gång på Couleurs Nature - Radiant Youth Corrector Pen i färgen 02 Beige från Yves Rocher.
Information: Fixa skuggorna med några enkla penseldrag! Denna ljusreflekterande concealer lyser upp mörka partier, jämnar till huden och döljer ålderstecken. Den perfekt täckande formulan innehåller pärlemor omsluten av rosvax och ger en snabbt visuellt föryngrande effekt som håller hela dagen.

Produktens+: Den fina, mjuka borsten underlättar en exakt applicering och ger ett perfekt resultat.
 
Jag tycker: Jag har nu testat den här concealern många gånger i hopp om att tycka om den mer, men tyvärr täcker den inte mina mörka ringar runt ögonen. Jag är väldigt mörk runt ögonen och jag har ännu inte hittat en concealer som gör jobbet, så jag är tyvärr inte förvånad. Däremot är den bra att använda t.ex runt näsvingarna, näsryggen, på hakan och i pannan för en lätt uppljusande effekt när jag applicerar min bas. Konsistensen är väldigt tunn, men trots det täcker den ändå. Den tunna konsistensen gör att den inte lägger sig lika lätt i veck under ögonen heller och man kan bygga upp täckningen mer utan att det blir kakigt (jag har applicerat tre tunna lager på efter-bilden).
Jag tror att den funkar bra för dom som inte är så mörk runt ögonen som jag. Concealern är lätt att applicera; genom att vrida längst ner på pennan kommer det upp produkt i borsten och man kan lätt borsta på där man vill täcka och sedan dutta ut concealern med fingret.
Jag kommer använda denna concealer i sommar för lätt täckning, då concealern ändå gör mig mindre mörk under ögonen än innan. Den lätta formulan låter huden andas, vilket jag gillar när jag ska vara ute i solen på sommaren.
 
Betyg: 2/5 - Lättapplicerad och ljusar upp fint i övriga ansiktet. Dock täcker den inte mina mörka ringar tillräckligt.
 
Jag ber om ursäkt för mina ögon. Dom är jättekänsliga nu på sommaren och blir röda och rinner hela tiden.
 
Couleurs Nature - Radiant Youth Corrector Pen finns att köpa på yvesrocher.se och kostar 129 kr.
 
Utskickat för recension
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo