Recension: Couleurs Nature - Bronzing Powder Duo

2014-06-16 @ 09:00:00
 
Couleurs Nature - Bronzing Powder Duo 02.Hâle Mat
Information: Skapa och framhäv med detta rouge en vacker solbränna med en naturlig gyllene lyster som passar just dig och din hudton. De två kompletterande nyanserna gör det lätt att anpassa färgen allt eftersom din egen solbränna fördjupas. Den mjuka, behagliga formulan är berikad med extrakt från gardeniablomma, känd för sina utslätande egenskaper.

Jag tycker: Pudret finns i två olika utföranden, en ljusare och en mörkare. Jag har fått hemskickat den mörkare för att recensera. Först måste jag bara prata om doften! Den påminner mig om solsemester och Hawaiian Tropic-solkräm. Helt underbart tycker jag! Doften stannar kvar på huden en stund efter att man applicerat.
Dock tycker jag inte att pudret är så pigmenterat. Om man drar fingret över den ljusare sidan får man upp mycket på fingret och pudret har en krämig formula, men när jag skulle swatcha på armen så syntes det knappt nåt. Fick göra om det 5-6 gånger för att man skulle kunna se hur färgen ser ut. Båda färgerna är matta. Den ljusa är väldigt orange och ser inte naturlig ut på min hy. Man får bygga upp färgen för att det ska synas något på huden, vilket dock kan vara bra för nybörjare då det är svårt att få för mycket. Den mörkare sidan har mer pigment. Jag behövde endast dra fingret över den två gånger för att få till en bra swatch. Denna färgen passar mig bättre, men den är ännu för mörk för mig. Den går bra att använda till contouring, men man får vara försiktig, då det lätt blir för mycket på en ljus hy. Jag kommer nog bara använda den mörkare av de två färgerna om inte den ljusare funkar bättre när jag fått lite mer färg i solen.
 
Betyg: 2/5 - Då det finns fler olika andra budgetmärken som säljer bra solpuder, skulle jag själv satsa på det, då denna inte passar alla och inte är tillräckligt pigmenterad för min smak.
+ Doftar gott, krämig formula, två olika färger i dosan.
- Den ljusa är inte så pigmenterad och den passar inte min hudton, finns bara två olika utföranden att välja på, priset.
 
Couleurs Nature - Bronzing Powder Duo (matt) finns på yvesrocher.se eller i Yves Rochers butik och kostar just nu 129 kr (ord.pris 179 kr).
 
Utskickat för recension
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo