Balsammetoden - 4 månader

2013-03-30 @ 13:55:00
Nu har jag kört på Balsammetoden i lite drygt 4 månader och jag tycker att det är så grymt!
Det tar lite längre tid att duscha med bara balsam när man ska massera hårbotten och för någon vecka sedan hade jag megabråttom och fick ta en snabbdusch. Fick ta schampo i håret då. Vanlig head & shoulders och fy vad hemskt det var! Har totalt glömt bort hur det kändes när håret blev helt strävt och gnissligt av schampot så jag fick ösa på med balsam för att överhuvudtaget kunna kamma ut det. Så nee, jag får planera bättre så jag slipper det igen :)
I tidigare inlägg om Balsammetoden hittar ni före och efterbilder efter endast 18 dagar. Klicka vidare för att se skillnaden!
Tog bilder i förrigår efter tvätt med bara balsam för att ni ska få se hur mitt hår ser ut nu när jag hållit på med det här i några månader:
 

Kommentarer
Postat av: Helena

Vad spännande det låter med balsammetoden! Kan du berätta vilka produkter du använt under tiden? Så man vet vilka produkter som fungerar om man vågar börja! :)

Svar: Ja, det är toppen! Har inte kört på balsammetoden nu över sommaren bara, eftersom jag ville ha UV-skydd i håret och de ofta innehåller silikoner, men planerar att börja igen i höst eller vinter! Som sista-schampo använde jag Eldorado schampo. Det ska man använda för att tvätta ur gamla produkter ur håret innan man börjar. Sen använde jag Garant Balsam som tvättbalsam i hårbotten. Det är parfymfritt och bra mot känslig hårbotten. Som vårdande balsam använde jag Respons Avocado Oil och Shea Butter (tror att den heter ungefär så), eller så använde jag PHC Color Protection. Har skrivit lite om det tror jag i något inlägg. Sedan finns det massor av info att hitta på lockig.se. De balsam som funkar bra för mig, kanske inte funkar lika bra för dig. Man får prova sig fram :) Lycka till!
Julia

2013-10-18 @ 08:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo