Ny mascara!

2013-03-07 @ 16:05:00
Lovade ju att uppdatera om min nya mascara som jag köpte för snart två veckor sedan, så här kommer det inlägget.
 
Dynamic Lash Growth Mascara från Isadora, 189 kr (Kicks, H&M)
 
Så här står det om mascaran på kicks.se:
Tjockare, starkare och längre fransar på bara 4 veckor! Dynamic Lash Growth Mascara har verksamma peptider och naturliga extrakt tillsatts som ökar franslängden med ca 20 % efter 30 dagars användning.  
Använd Dynamic Lash Growth Mascara som din vanliga mascara i minst 30 dagar. Enligt kliniskt bevisat resultat förbättras fransens naturliga tillväxt med 169 % och diametern på fransen ökar med 13 %  efter 30 dagars användning.  
Den smala precisionsborsten kommer enkelt åt varje enskild frans och fördelar ut de aktiva ingredienserna från fransroten ut i fransarna.
Oparfymerat. Oftalmologiskt testat
 

Jag har använt mascaran i 10 dagar, så jag tänkte recensera den nu och sedan efter 30 dagar. När jag var runt 16 år hade jag jättelånga ögonfransar och dom hade bra kvalitet. Nu när jag snart fyller 24 är dom inte alls lika fina. Dom går av lätt och just nu har jag en period när mina fransar inte är så himla roliga. Så jag tänkte ge denna mascaran en chans för att se om den kan hjälpa mig :)
När man applicerar mascaran räcker det med ett lager. Den är extremt lätt att överarbeta om man vill ha på ett extra lager, så det rekommenderar jag inte. Med ett lager tycker jag att det är en fin vardagsmascara, men jag behöver böja fransarna innan och även hjälpa dom uppåt efter att jag applicerat mascaran för att dom inte ska peka framåt. Men det brukar jag göra, så det är inget som jag upplever är jobbigt.
Mascaran är oparfymerad och jag upplever att den luktar väldigt gott i jämförelse med andra mascaror jag använt. Jag frågade för skoj skull min lillebror för att se om han tyckte att den luktade samma som jag och det gjorde han - Julmust! haha
Än så länge har jag inte märkt någon större skillnad mer än att det är lättare att applicera mascaran nu än innan, så vi får se om 20 dagar. Spännande!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Bra recension! Det vore ju toppen om den faktiskt fungerade och gav längre fransar - för det priset dessutom! :)

Svar: Tack! :) Ja, verkligen! Finns ett transparent serum till också, som ska göra att man får snabbare och bättre effekt. Funkar mascaran kommer jag nog skaffa den med :)
Julia

2013-03-07 @ 20:37:20 / URL: http://emelietornvall.blogg.se
Postat av: MOA ~ brunetten i homs

SV: Tack så jättemycket! :D

2013-03-07 @ 21:27:28 / URL: http://homs.blogg.se/
Postat av: Anneli

Jag har så dålig erfarenhet av Isadora... särskilt vad gäller mascara. Har alltid klumpat och gett tvättbjörnseffekt :P

Svar: Aha okej :) Jag har inte använt Isadora så mycket, men den här funkar faktiskt bra! Men det är ju så olika beroende på hur fransarna är. Så resultatet blir ju inte likadant på alla :)
Julia

2013-03-09 @ 22:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo