5 veckor

2013-03-20 @ 12:57:00
Det var svårt att ta bild på naglarna idag av någon anledning. Kan vara för att jag var tvungen att ta kort med vänster hand (är högerhänt). Min vänsterhand får ni inte se just nu. Har lyckats få nageltrång på vänster långfinger nu, så det ser äckligt ut! :D Vart ska detta sluta? Tredje fingret sedan jag slutade bita. Aja, så här ser högerhanden ut just nu i alla fall :)
 
 
 
Synd att det tar så lång tid för nagelbädden att växa ut, för det ser lite roligt ut när det är så mycket vitt på nageln tycker jag :) Och ringfingernageln är ju kortare för att jag haft nageltrång där och fått ha den kortare nu pga. det. Stolt över mig själv för att jag inte bitit på så länge nu!
Kan tillägga att mina naglar blivit väldigt starka tack vare nagellacket från O.P.I som jag skrivit om i tidigare inlägg. Och det är mängder kvar trots att man ska måla på ett nytt lager varannan dag, så jag är jättenöjd med det köpet! :) Ska köra på en vecka till med det lacket, sen behöver jag endast använda det vid behov. Funkar bra som baslack, så det kan jag använda det till då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo