Mardröm

2013-08-18 @ 18:08:00
Jaa fy! Som rubriken lyder så drömde jag en riktig mardröm inatt. Trodde verkligen att det hände på riktigt. Drömde att min älskade sambo blev mördad. Vi hade sett två män mörda två personer och slängt dom i sjön och vi skulle ringa och tipsa polisen. På något sätt fick dom reda på att det var vi och mördade Philip.
Det var så otroligt verkligt!! Jag ramlade ihop framför min svägerska i ren panik och kunde inte prata för att jag galltjöt så :'(
Sen fick jag syn på en liten pojke, det var våran son (som vi ännu inte har). I drömmen tänkte jag att jag skulle lägga till Philip som andranamn, eftersom hans pappa nu var död.
Vaknade upp av att jag grät på riktigt, flängde mig runt åt andra hållet för att se om Philip låg bredvid mig och det gjorde han. Störtgrät och slängde mig i famnen på honom och kunde inte somna om. Det var fruktansvärt. Värre än sömnparalysen jag skrivit om tidigare. Jag var helt övertygad om att det som hänt var på riktigt, att jag blev så lättad när jag såg Philip.
 
Nån drömtydare som läser det här kanske har lust att tyda min dröm? Har drömt jättekonstigt det senaste..vet inte vad det är med mig?
 
Hoppas verkligen inte att det var en sanndröm, för jag vågar minsann inte ringa och tipsa polisen om nåt efter det här..
 
Älskar dig, Philip♥
 


Kommentarer
Postat av: Cornelia Nilsson

Söta :-)

xx
Cornelia - shopping stil och ungmamma-blogg.


Svar: Naw, tack ;)
Julia

2013-08-18 @ 19:13:05 / URL: http://cnelias.blogg.se/
Postat av: Josefine

Vilken hemsk dröm! Ni är riktigt söta! :)

Svar: Ja, fy det var inge vidare :( Tack! ;)
Julia

2013-08-19 @ 09:45:43 / URL: http://hosjosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo