Min favoritpalett!

2015-03-26 @ 10:04:00
Om jag bara skulle få behålla en av mina paletter så skulle det definitivt vara I ♥ Makeup Naked Chocolate från Makeup Revolution.
Jag kan inte fatta hur paletten kan vara så billig när ögonskuggorna har så himla bra kvalitet!
Paletten innehåller olika matta och skimriga neutrala toner i vitt, beige, brunt och grått, vilket gör att man kan använda dom till så himla mycket. Jag använder dom inte bara till ögonen, utan även till highlight och contour. Jag har ringat in dom jag använder till highlight och contour för att det ska vara lättare att se. Den första ögonskuggan i andra raden är perfekt som highlighter på kindbenen, inre ögonvrån, amorbågen och brynbenet och om man vill tona ner den är den perfekt att blanda med den stora vit-beiga ögonskuggan i översta raden. Den översta skuggan använder jag även under ögonen för att ljusa upp och få min concealer att hålla bättre.
Den femte ögonskuggan i andra raden använder jag till contour under kindbenen, under hakan och käkbenen, sidan av pannan osv.
Alla ögonskuggorna är lätta att tona ut för att få mjuka övergångar.
 
Paletten kostar endast 7,99GBP, vilket är ca. 100 SEK.
 
Den första swatchen visar highlightern, sen contourskuggan och sist den vita-beiga skuggan.
Den sista bilden visar min vardagssminkning, när jag vill definiera mitt ansikte, men inte vill att det ska bli för mycket. Ignorera mina torra fingrar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo