Äntligen nya glasögon!

2015-01-07 @ 20:03:00
I helgen var jag hos optikern för att göra en synundersökning. Inte gjort det sedan 2007 och mina gamla glasögon gjorde ingen större skillnad för min syn, så det var verkligen på tiden att jag kollade upp det. Tydligen anstränger jag mina ögon för mycket, så nu ska jag använda mina glasögon så mycket som möjligt. Tidigare behövde jag bara använda glasögon när jag såg på tv eller läste (vilket jag varit dålig på, då jag tyckt att jag ser okej utan glasögon ändå).
 
Jag tycker att det var ett jätteroligt besked, inte att jag fått sämre syn såklart, men att jag ska få nya snygga glasögon! Jag tycker verkligen att glasögon är jättesnyggt, så jag ser fram emot att hämta ut mina nya bågar! : )
 
Visste ni att man bör göra en synundersökning ungefär varannat år för att upptäcka eventuella ögonförändringar i ett så tidigt skede som möjligt? Visst, jag kan tycka att det låter ofta, men jag tycker att det är viktigt att ta hand om sina ögon, så jag kommer bättra mig och gå oftare än vad 7-8 år hädanefter ; )
 


Skulle det vara roligt att se vissa sminkningar med glasögon också? (om det är möjligt att ta sådana bilder nu när dagarna är så mörka?)
 
Jag tycker själv att det kan vara intressant att se hur olika sminkningar ser ut med och utan glasögon och det ska bli kul att prova mig fram och se vilken typ av sminkning jag gillar bäst till respektive båge. Jag valde två helt olika bågar för att kunna variera lite utifrån vilka kläder jag har på mig osv. Jag tycker verkligen att dom är så himla snygga båda två och det ska bli så skönt att slippa huvudvärk så fort jag måste anstränga ögonen lite.
 
För den som undrar, så gjorde jag min synundersökning hos Specsavers för att jag tycker att dom har bra priser.
Detta är bågarna jag valt:
 

Kommentarer
Postat av: Jess

Jag tror de undre paret skulle passa bäst på dig! :) fast båda är snygga :)

Svar: Tack! Jag gillar verkligen båda två :) Jag tycker att det är bra att ha två par som är så olika varandra också för lite variation är ju alltid trevligt! :)
Julias skönhetsblogg

2015-01-08 @ 20:39:39 / URL: http://withatasteoflife.blogg.se
Postat av: SANDRATORN.SE

Åh, tack så mycket! :)
De översta paret var riktigt snygga! :)

Svar: Visst är dom! :)
Julias skönhetsblogg

2015-01-10 @ 08:31:53 / URL: http://sandratorn.se
Postat av: Linnea

Letar nya bågar själv och det översta paret var riktigt snygga! Vad har de för modellnamn? Måste nog ta mig till Specsavers snarast :D

Svar: Visst är dom! Väldigt sköna att ha på sig också! Jag har tyvärr ingen aning om modellnamnet. Det står inte på kvittot heller. Men det är ett par bågar från Karl Lagerfeld i alla fall, så om du har märket och tar med bilden, så kan dom nog hjälpa dig :) Skriv gärna igen om du har fler frågor! Kram
Julias skönhetsblogg

2015-01-31 @ 09:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo