Uppdatering: Min hälsa

2014-09-04 @ 22:23:00
Hej alla!

Har nu fått svar på mina blodprover. Dom visade att jag har hypotyreos (låg ämnesomsättning), B-vitaminbrist, B12-brist och järnbrist, så jag har fått 4 nya mediciner jag ska äta för att få ordning på detta. Det förklarar varför jag är så konstant trött, orkeslös och har huvudvärk.
Började äta mina mediciner idag och det kommer ta ett tag innan dom ger någon effekt. Jag gör så gott jag kan här i bloggen, men när jag inte har ork till att ens ta en dusch knappt är det svårt att orka blogga tyvärr.
Men håll ut! Jag kommer att komma tillbaka och förhoppningsvis kunna blogga bättre. Har haft på gränsen till för låg ämnesomsättning i tre år nu, så min kropp har gått på sparlåga rätt länge. Så jag hoppas på att känna mig piggare och fräschare än jag gjort på många år så småningom : )
 
Hoppas att allt är bra med er och att ni får en härlig helg♥
 
/I have now received a reply to my blood tests. They showed that I have hypothyreosis (low metabolism), low vitamin B and B12 levels and a low iron level, so I've got 4 new medications I need to eat to get better. That explains why I'm constantly tired and always have a headache.
I began to eat my medications today and it will take a while before they give any effect. I'm doing the best I can here in my blog, but when I barely have the energy to even take a shower, it's hard to find the strenght to blog unfortunately.
But hang in there! I will come back and hopefully be able to blog better. I've had a low metabolism for three years now but didn't get any medication for it, so
I haven't felt good in a long time. I hope I will feel more energetic than I have for many years eventually :)
I hope you are all feeling well and have an amazing weekend♥
 
 
Bild tagen i somras. Är så glad och lycklig över att jag har en så stöttande sambo, framförallt när jag mår såhär. Hade inte klarat detta utan honom♥
 

Kommentarer
Postat av: Mona-Lisa

Krya på dej. Jag tycker det är konstigt att de inte tog de proverna när du var på reumatologen på rehab så hade du inte lidit så som du har gjort. Än en gång så krya på dej <3

Svar: Tack vännen <3 Ja, jag håller med! Tycker att dom skött det väldigt dåligt faktiskt med tanke på att det gått så långt nu. Men bättre sent än aldrig får man väl ändå säga och hoppas att jag mår bättre snart ;)
Julia

2014-09-04 @ 23:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo