Recension: Couleurs Nature Waterproof Eye Pencil

2014-05-08 @ 17:27:00
Väldans vad jag ploppar ut recensioner nu, men jag har hunnit prova igenom det mesta av det som Yves Rocher skickade till mig, så då är det klart att ni ska få veta vad jag tycker! : )
Näst på tur är Couleurs Nature - Waterproof Eye Pencil nr 01 Noir.
 
Information: En välplacerad färgaccent ger blicken fantastisk intensitet. Pennans vattenfasta crèmekonsistens med kamomillextrakt glider mjukt för en smidig, exakt applicering. Praktisk pennvässare i änden.
Testad under kontroll av hud- och ögonläkare. Finns i 7 färger.
 
 
Jag tycker: Jag blev väldigt glad när jag såg att denna penna var vattenfast, då jag är en person med väldigt vattniga ögon. Framförallt nu under pollensäsongen. Var därför väldigt nyfiken på att testa den. Pennan är väldigt pigmenterad och är lätt att måla på. Tyvärr håller den sig inte kvar när jag använder den på vattenlinjen, vilket brukar vara mitt största problem, så jag är inte direkt förvånad. Dock har jag testat andra pennor som hållit hela dagen utan att suddas ut, så det finns allt de som funkar!
För mig är det viktigast att den håller när jag målar den på vattenlinjen, då det gör så mycket för sminket om kajalen försvinner under dagen.
Däremot håller den väldigt bra om jag suddar den längs med fransraden. Har tagit bilder på när jag haft sminket i 10 timmar och sminket ser i stort sett likadant ut som imorse. Så för det ändamålet är den toppen, men på vattenlinjen håller den inte. Hade varit kul att se om dom andra pennorna håller bättre eller sämre : )
 
Betyg: 2,5/5 Snygg och hållbar runt fransraden, men är inte tyvärr inte tillräckligt vattenfast för mina ögon.
 
 
 
Couleurs Nature - Waterproof Eye Pencil nr 01 Noir finns på yvesrocher.se och kostar just nu 75 kr. Pennan finns i 7 olika färger.
 
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Kommentarer
Postat av: RMCK - en skönhetsblogg

Den ser inte heller särskilt svart ut, trist! :(

Svar: Jodå, den är väldigt pigmenterad! Har suddat ut den kring fransraden för att jag inte ville ha ett så hårt intryck, så det är därför den är lite gråaktig. Men jag uppdaterade med en bild nu, så man får se den riktiga färgen :) Men trist fortfarande att den inte är så vattenfast som jag vill ha den ;)
Julia

2014-05-09 @ 21:42:42 / URL: http://rmck.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo