Produkttips: Mitt hår växer som ogräs!

2014-03-17 @ 09:00:00
Inlägget är inte sponsrat
 
Som ni kanske minns så klippte jag mitt hår så det såg ut som en längre page den 30 december förra året. Nu har det gått 2,5 månader och mitt hår har vuxit så det knakar! Jag ska nu tipsa om varför.
För ca 2 år sedan ville jag ha långt hår, men min hårväxt stannade av strax nedanför axlarna och det ville inte bli längre. Jag googlade och letade hårprodukter som skulle hjälpa mitt hår att börja växa mer. Jag hittade ett märke som heter Lee Stafford som har en serie som heter Hair Growth. Serien innefattar schampo, balsam, inpackning och leave in-spray. Har använt alla utom leave in-sprayen och produkterna luktar helt underbart och fräscht!
Bildkälla: Ebay
 
När jag hittade dessa på eleven.se , tänkte jag att jag skulle ge inpackningen en chans för att se om det fungerade. Man ska använda den som en kur. Varje gång man tvättar håret tills man ser att det börjar växa och att hårkvaliteten blir bättre och sedan en gång i veckan. Jag gjorde så tills burken var slut och märkte definitivt att det gjort skillnad! Då köpte jag schampot, balsamet och inpackningen och använde detta tills alla produkter tills de var slut. Mitt hår började växa dubbelt så snabbt av dessa produkter, vilket är helt galet. Det bästa är att produkten är riktigt prisvärd också. De kostar mellan 89-159 kr på eleven.se
Jag använde produkterna i ca 4 månader sammanlagt och slutade sedan med dom, då mitt hår börjat växa och det var det jag ville då.
Nu, ca 1,5 år senare, växer mitt hår fortfarande galet fort och jag kan inte se att det skulle bero på något annat än att jag använde de produkterna då. Mitt hår växer minst 2 cm i månaden!
Och för tillfället ångrar jag att jag använde produkterna, då jag var så himla nöjd med min frisyr senast jag klippte mig och vill känna mig nyklippt längre än 3 veckor. För de som har hår som inte växer förbi en viss längd och vill ge det en liten skjuts i rätt riktning rekommenderar jag det verkligen! Jag upplevde att det var inpackningen som gjorde störst skíllnad, så jag rekommenderar att man börjar med den. Sedan vill jag dock påpeka att alla hår fungerar olika, så det som funkar på mig kanske inte funkar på dig. Men till det billiga priset kan det ju vara värt ett försök : )
 
Här kommer bilder på mitt nyklippta hår den 30 december och sedan en bild på hur mycket det vuxit fram till idag 2,5 månad senare, där jag dragit streck vid mina axlar för att man ska se tydligare då jag tydligen alltid har svarta kläder på mig när jag ska ta bild:
 

Kommentarer
Postat av: aina [fotoblogg]

Hej! Just nu har jag en tävling på min blogg där man kan vinna en valfri bikini från ToDieFor. Skulle vara kul ifall du ville vara med :)
direktlänk: http://ainaphoto.blogg.se/2014/march/tavling-todieforse.html#comment


Förlåt om du inte gillar sånahär kommentarer. Ha en bra dag, kram!

Svar: Tack för tipset!
Julia

2014-03-18 @ 13:49:00 / URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: carolinakatjasusanna.blogg.se

Tack för tipset, och fin blogg!

Svar: Tack snälla! :)
Julia

2014-03-18 @ 15:40:28 / URL: http://carolinakatjasusanna.blogg.se/
Postat av: milina.blogg.se

Bra tips! måste testas :)

Svar: Tycker jag absolut att du ska göra! :)
Julia

2014-03-18 @ 18:01:55 / URL: http://milina.blogg.se/
Postat av: MATILDA

kul med hår tips! fint hår förresten :)

Svar: Tack snälla! Förhoppningsvis hjälper tipset någon i alla fall :)
Julia

2014-03-19 @ 09:20:25 / URL: http://matildays.forme.se
Postat av: Joy Wagner

Hejsan nu har jag tragit en vinnare i min tävling kika gärna in och se om du var den lyckliga vinnaren!
Glöm inte hålla utkik efter fler tävlingar hos mig!

Kram<3

2014-03-21 @ 08:12:13 / URL: http://msjoywagner.blogg.se
Postat av: Jessica

De produkterna kanske ja ska testa, verkar spännande.

Svar: Det tycker jag absolut att du ska göra! :)
Julia

2014-05-12 @ 08:05:36 / URL: http://diyandmore.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo