En förklaring

2014-08-27 @ 00:19:00
Hej alla!
 
Vill bara förklara varför jag varit så himla kass på att uppdatera bloggen. Jag vet att jag inte är särskilt privat i bloggen, men jag känner att jag behöver förklara mig. Jag har det senaste mått väldigt dåligt. Jag har varit yr i huvudet, mått illa och haft konstant huvudvärk. Jag tror att jag nämnt någon gång att jag utreds för reumatisk sjukdom, vilket gör att jag ständigt har väldigt ont i kroppen, men detta har varit utöver min vanliga värk. Var och tog blodprover förra veckan för att se om jag har blodbrist eller så. Känner mig helt apatisk när jag mår så här och det känns lite jobbigt med tanke på att jag börjar skolan igen på måndag.
 
Ska försöka lägga upp en sminkning imorgon. Vill att ni ska veta att jag absolut inte glömt bort er.
 
Det vore jättekul om ni slängde iväg en kommentar med tips på vad ni vill se mer av i bloggen♥
Trots att jag har ganska många läsare, får jag sällan kommentarer och jag vill ju gärna få feedback på det jag gör, både bra och dålig om det är så : )
 
Hoppas annars att allt är bra med er!
 
KRAM♥
 
/I just want to explain why I have been away from the blog so much lately. I know I'm not very private in my blog, but I feel that I need to explain myself. I have lately felt very ill. I have been dizzy, felt sick and had constant headaches. I think I mentioned at some point that I'm being checked by doctors to see if I have a rheumatic disease, which means that I constantly have a lot of pain in my body. I went to see the doctor and they took some blood tests last week to see if I have anemia. I feel stressed when I feel like this, because school starts on monday.
I will try to put up a makeup look tomorrow. I want you to know that I am still here.
 
It would be great fun if you threw away a comment with things you want to see more of in the blog
Although I have quite a few readers, I rarely get any comments. I would love to get some feedback on what I do :)
 
Hope you are all feeling well♥
 
 
Slänger in ett litet kollage på olika grejer jag gjort i bloggen/This is a little collage of different stuff I've did in my blog:
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej fina du!
Jag hoppas du får svar på proverna snart. Jobbigt att du mår så dåligt. Det är bara tjoa till på Facebook om jag kan göra något.
Kram, Lina

Svar: Tack sötis! Detsamma till dig :) Kramar
Julia

2014-08-28 @ 12:51:15 / URL: http://linasarlin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo