Paket från Yves Rocher

2014-04-12 @ 17:10:00
Just nu ligger jag hemma med influensa och då är det ju extra trevligt när man får ett överraskningspaket från Yves Rocher med lite fina produkter att testa! Sådant muntrar verkligen upp : )
 
I paketet låg:
Information: Kroppspeeling Olivolja från Provence, berikad med malda olivkärnor, tar bort orenheter och döda hudceller. Huden blir som ny och återfår sin mjukhet.
Ger dig alla de naturliga välgörande fördelarna hos kvalitetsmärkt olivolja från franska Provence, malda oliv- och aprikoskärnor, ekologiskt sheasmör, mandelolja och ekologiskt aloe vera-gel.

Dermatologiskt testad produkt.
+: Dess naturliga exfolierande egenskaper ger huden en mjuk och effektiv peeling.
Plaisirs Nature - Silky Cream AOC Olive Oil
Information:Mjuk kroppscrème Olivolja från Provence En näringsrik kroppscrème med delikat väldoftande olivolja, som ger huden mjukhet och spänst. Dess lugnande doft sveper in dig i en mjuk och skyddande kokong.
Den mjuka och näringsrika kroppscrèmen ger dig alla naturliga fördelar med kvalitetsmärkt olivolja från Provence, ekologiskt sheasmör, mandelolja, avokadoolja, ekologiskt aloe vera-gel och vegetabiliskt glycerin.

Dermatologiskt testad produkt.
Är pH-neutral.
+:- Dess näringsrika formula, berikad med sheasmör och vegetabiliska oljor, gör huden mjuk utan att den blir fet eller klibbig.
Information: Som en uppfriskande dusch för huden! En lätt och fräsch ansiktsrengöring som jobbar på djupet med att ta bort alla spår av makeup och orenheter, samtidigt som den återfuktar med hjälp av lönnsav och trollhasselextrakt. Huden känns ren, behagligt mjuk och strålande klar.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsav och trollhasselextrakt.
Information: För dig som vill superladda huden med fukt! Denna högkoncentrerade booster kickar igång hudens naturliga återfuktning redan vid första appliceringen. Huden får ny kraft och lyster på djupet, samtidigt som den efterföljande crèmen får ännu bättre effekt. Resultaten syns – och känns – direkt! Perfekt som 7-dagarskur för hud som törstar efter fukt.

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: lönnsockersextrakt, ekologisk sav från agave, betain och trollhasselextrakt.
Information: Fixa skuggorna med några enkla penseldrag! Denna ljusreflekterande concealer lyser upp mörka partier, jämnar till huden och döljer ålderstecken. Den perfekt täckande formulan innehåller pärlemor omsluten av rosvax och ger en snabbt visuellt föryngrande effekt som håller hela dagen.

Produktens+: Den fina, mjuka borsten underlättar en exakt applicering och ger ett perfekt resultat.
Information: Skapa och framhäv med detta rouge en vacker solbränna med en naturlig gyllene lyster som passar just dig och din hudton. De två kompletterande nyanserna gör det lätt att anpassa färgen allt eftersom din egen solbränna fördjupas. Den mjuka, behagliga formulan är berikad med extrakt från gardeniablomma, känd för sina utslätande egenskaper.
Information: Det ultimata läppstiftet för dig som vill ha oslagbar färg som verkligen varar. Förvänta dig maximal färgintensitet, lång hållbarhet – och inte minst en mjuk, knappt märkbar känsla som du kommer att älska. Med vårdande, utslätande kameliaolja.
Välj bland 18 nyanser – vilken blir just din?

Ingredienser med vegetabiliskt ursprung: kameliaolja, ekologisk sesamolja, extrakt från soja, vitamin E.
Information: En välplacerad färgaccent ger blicken fantastisk intensitet. Pennans vattenfasta crèmekonsistens med kamomillextrakt glider mjukt för en smidig, exakt applicering. Praktisk pennvässare i änden.

Testad under kontroll av hud- och ögonläkare.
 
______________________________________________________________

Rengöringen och serumet har jag använt sedan i vintras och kan varmt rekommendera dom! Dom har hjälpt min hy att bli återfuktad och mjuk och inte fnasig och torr som den var då. Rengöringen är en härlig gele som lätt tar bort smink från huden. Huden känns inte torr och stram efteråt, men jag känner definitivt ett behov av att återfukta, då min hud blir väldigt torr om jag inte återfuktar ordentligt. Efter rengöringen applicerar jag serumet som snabbt sjunker in i huden och ger lyster och mjukhet. Efter det applicerar jag ögonkräm och fuktkräm. Ibland applicerar jag endast serumet om jag t.ex duschar och tvättar ansiktet för att sedan applicera nattkräm några timmar senare. Och min hud känns inte stram alls, trots att jag bara använt serumet.
Jag rekommenderar verkligen rengöringen och serumet från Hydra Végétal om du har torr och känslig hy och inte vill lägga massa pengar på bra hudvård. Rengöringen kostar just nu 59 kr och serumet 149 kr.
 
De övriga produkterna ska jag testa och recensera när jag bildat mig en uppfattning om dom.
Något ni är nyfikna på? : )
 
Just nu får du fri frakt om du lägger en beställning, vilket inte är helt fel : )
 
Länkar till produkterna finns i rubrikerna.
Informationskälla: yvesrocher.se
 
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Kommentarer
Postat av: julia johansson

Fina saker! :)

Svar: Tack! :)

Svar: Ja, verkligen! Blev jätteglad :)
Julia

2014-04-13 @ 10:22:45 / URL: http://fotarjulia.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Vad mycket bra saker :)

Svar: Eller hur! Kul att testa lite nytt :)
Julia

2014-04-14 @ 10:35:46 / URL: http://matildays.forme.se
Postat av: Elin

älskar verkligen yves rocher! beställde tonern från hydra vegetal-serien och den gillar jag verkligen, funderar på att köpa nattkräm och serum från samma serie lite senare (har redan så att det räcker för ett par månader framöver). Förresten, min hy är ganska känslig men tonern har gått bra att använda, är serumet liksom irriterande/starkt på något sätt? Kram :)

Svar: Inte testat tonern, kanske något jag får testa framöver! :) Jag har själv känslig hy och tycker att serumet känns jätteskönt mot huden. Den luktar fräscht, som gurkvatten ungefär. Jag upplever den inte alls som stark eller irriterande. Sen så fungerar ju allas hy olika, men jag tror absolut att du skulle kunna använda det :) Kram!
Julia

2014-04-17 @ 15:20:31 / URL: http://elincardell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo