Onsdag

2013-02-27 @ 16:55:34
Idag har jag varit på föreläsning i skolan. Denna kursen verkar sådär. Den handlar om vetenskapliga metoder och idag fick vi lära oss lite om forskningsprocesser. Kursen är på 7,5 HP och håller endast på i en månad, så det kommer bli lika intensivt som med förra och det är inte riktigt min grej. Men det går säkert bra hoppas jag :)
 
Efter föreläsningen stannade jag kvar en stund och pratade med Fia och sen åkte jag hem till Vänersborg för att motionssimma på Vattenpalatset. Som tur var ville min lillebror följa med, så jag slapp simma ensam. 1000 meter simmade vi, alltså 40 längder. Ganska långtråkigt, men det känns att det är bra träning. Jag vågar ju inte träna på gymmet nu när jag har ont i lederna, så får försöka komma igång med något alternativt och simning ska ju vara skonsamt :) 2-3 dagar i veckan ska jag försöka simma, men provade en gång idag för att se hur kroppen reagerar. Efter det simmade vi ut till utebassängen, men det var sjukt kallt så det fick bli ångbastu och bubbelpool istället en stund innan vi gick hem.
Jag kom i stort sett precis innanför dörren och nu tänkte jag koppla av en stund i soffan med lite välförtjänt kaffe! Kan behövas så jag orkar storhandla sen när Philip kommer hem från jobbet :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo