Loka likes Old School

2013-04-17 @ 13:06:00
Idag handlar inlägget inte om naglar, utan om nya Loka likes Old School som kommit ut i smakerna Strawberry Icecream, Chocolate Shake och Lemon Pie. Dom hade erbjudande senast jag var i affären, så jag testade alla tre och tänkte recensera dom för er nu :)
 
Först skulle jag vilja säga att alla tre var sjukt läskiga att smaka på till en början. Dom har verkligen lyckats med smaksättningen i alla tre!
Den första jag testade var Strawberry Icecream. Den smakade verkligen jordgubbsglass! Helt sjukt! Rund eftersmak vilket gjorde att den smakade krämigt. Skum känsla när det är vatten man dricker.
Den andra smaken, Lemon Pie, smakade också precis som om man tagit en tugga citronpaj. Den godaste av de tre smakerna tyckte både jag och Philip. Riktigt fräsch och smakar inte alls som vanlig Loka Citron som jag trodde att den skulle göra.
Den tredje smaken, Chocolate Shake, var den absolut skummaste smaken. Kolsyran var helt annorlunda på något konstigt vis. Det var som att den försvann i munnen och det smakade chokladmousse. Jättekonstigt verkligen. Personligen var det den jag gillade minst, men den är klart värd att testa!
 
Dom två första passar nog mer för dom flesta, medan chokladsmaken kan vara svår för vissa. Vill ni smaka något udda, köp Chocolate Shake, annars rekommenderar jag de andra två. Om jag bara får köpa en igen, så blir det Lemon Pie. Den får full pott av mig! Så god :)
Ett tips: Lukta på dom när man precis öppnat flaskan. Svårt att tro att det är smaksatt vatten man luktar på och inte en efterrätt :)
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Vågar jag prova haha? :)

Svar: Klart du gör! ;) Om du gillar jordgubb, citron eller choklad då för annars är det nog inte din grej :) hihi
Julia

2013-04-17 @ 18:41:14 / URL: http://elinbjureks.se
Postat av: Louise

Där ser man, vad kul! :)

Svar: Ja! :)
Julia

2013-04-17 @ 20:03:37 / URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: Sarah Persson

Dom där skulle jag vill testa!

Svar: Do it! Verkligen värda att testa alla tre! :)
Julia

2013-04-17 @ 20:20:21 / URL: http://justmesarah.blogg.se/
Postat av: P I X E L I E - Erica Pettersson

Jag är inte så förtjust i Loka i vanliga fall, men efter att ha sett de där nya smakerna på några bloggar så börjar nyfikenheten ta över :)
Måste nog köpa hem dem för att smaka :)

Svar: Samma här! Gillar inte kolsyrat vatten, men när det var så mycket smak i så tyckte iaf jag att det var jättegott :) Prova vettja!
Julia

2013-04-18 @ 02:17:10 / URL: http://pixelie.webblogg.se
Postat av: Hanna

Tyckte dom var VIDRIGA. Framförallt chokladen, usch. Eller jag har provat chokladen och citronen. Det är så himla märklig smak på vatten liksom.

Svar: Smaken är ju som baken som man brukar säga ;) Jo, det smakar ju inte rent vatten precis :)
Julia

2013-04-19 @ 10:54:22 / URL: http://sanningsenlig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo