Vart har jag varit?

2016-11-20 @ 20:15:00
Det var väldigt längesen jag publicerade nånting här. Tiden bara springer iväg!
I november 2015 hoppade jag på mina studier igen, efter att ha varit heltidssjukskriven i 8 månader, och det blev väldigt tufft. Ni kanske minns att jag har fibromyalgi? Den ständiga värken sätter sig såklart på psyket. Den energi jag förr hade är som bortblåst och jag har fortfarande inte hittat tillbaka. Därför har allt fokus har legat på att orka med mina studier och nu mitt jobb, vilket tyvärr även det är kämpigt. Berättar mer om det snart.
 
Det har hänt otroligt mycket mer sen sist! År 2016 har varit både det tuffaste och det mest underbara året nånsin!
Först och främst, och det absolut roligaste är att jag och Philip har gift oss! Den 27 augusti, 2 dagar efter vår 5 årsdag sa vi ja till varandra. Det var en så himla underbar dag! Det var dock sjukt stressig fram till vigseln, haha! Så himla mycket som skulle hinnas med, men det mesta blev precis som vi tänkt! Vissa detaljer blev lite mindre bra, men jag tror sällan att ett bröllop blir precis som man har tänkt sig ; )
Vi hade sjuk tur med vädret! Vigseln var utomhus och dagen efter ösregnade det, så vi tajmade det bra! : )
 
 
Det näst bästa är att jag, trots allt, ändå lyckades ta min examen nu i somras! Så nu är jag färdig Socialpedagog! Är så sjukt stolt över mig själv!
Den sista terminen var både den tuffaste och den roligaste. C-uppsatsen skrev jag med en vän och det var verkligen så roligt, även om det var några av dom stressigaste månaderna i mitt liv, haha!
Direkt efter examen, så hade jag jobb, vilket jag är så tacksam över! Vet att det är så himla svårt att få jobb idag och många har utbildningar som de inte får chansen att använda.
Jag arbetar nu på en fritidsgård med barn/ungdomar mellan 11-19 år. Trivs så himla bra på min arbetsplats, både med mina kollegor och alla som besöker oss! Det känns roligt att gå till jobbet och det har jag ärligt talat aldrig känt förr. Så det underlättar ju såklart otroligt mycket! Hade förmodligen mått ännu sämre utan mitt jobb.
 
Jag blev anställd på 75% och allt gick toppen till att börja med. Sen hann allt ikapp mig. Självklart är jobbet fortfarande roligt, men mycket skedde ändå på samma gång; jag avslutade mina studier, började jobba, min fibromyalgi blev ständigt sämre och bröllopsplanering mitt i allt! Så efter sommaren var jag tvungen att gå ner i arbetstid. Är nu fortfarande deltidssjukskriven på 25%, så jobbar numera 50%. Känner att jag har hittat en bra balans utifrån min förmåga just nu. Sen önskar jag att jag hade mer ork utanför jobbet, men förhoppningsvis kommer det så småningom. Jag känner att mitt mående isolerar mig. Det suger verkligen att allt fokus måste ligga på att vila när jag inte jobbar. Hade velat orka med mer annat också, men jag vet inte hur många dejter jag och Philip ställt in för att jag inte har energi till det just den dagen..
Allt detta gör såklart att jag har svårt att hålla kontakten med vänner, fastän jag egentligen hade varit överlycklig om jag orkat hitta på massa saker. Vissa dagar kan bara ett telefonsamtal vara jobbigt om jag ska vara ärlig.
Skäms för att jag är så dålig på att höra av mig och jag vet att detta är sämsta klyschan, men det beror bara på mig och mitt mående och det är helt sant. Ni vet vilka ni är och jag tänker på er jämt även om ni inte hör från mig så ofta♥
 
Jag hoppas att jag snart kan komma tillbaka och leva en så normal vardag som möjligt. Värken kommer jag aldrig att bli av med, men den har definitivt vart lättare att leva med än såhär.
 
Kände för att skriva av mig nånstans och detta kändes som rätt forum. Vill försöka uppdatera mer här hädanefter. Förmodligen inte som en renodlad skönhetsblogg, men intresset finns ju definitivt kvar, så helt kommer det inte försvinna ; )
 
Hoppas att allt är bra med er!
Kram♥

Kommentarer
Postat av: Anneli

Kul att läsa :-) Blandad kompott med både positivt och negativt... kom ihåg att du har massa kärlek i ditt liv <3 De som inte förstår tar bara mer än vad de ger så dem kan du vara utan isf. Kram

Svar: Tack fina du! Du har helt rätt <3 Kram!
Julias skönhetsblogg

2016-11-20 @ 23:31:19
Postat av: Anonym

Krya på dig

2017-01-12 @ 23:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo