Tips för torra och fnasiga läppar

2013-11-05 @ 23:42:58
Ja, det märks verkligen att höstkylan är här! Och med den kommer alltid min extremt torra hy. Har gått och stört mig på mina fnasiga läppar nu i flera dagar, så jag plockade fram mitt strösocker och min kokosolja och blandade ihop en peeling i ett litet shotglas. Har tidigare tipsat om kokosoljan som en underbar hårinpackning och nu använder jag oljan till massor. Samma peeling som jag använde till läpparna funkar till hela ansiktet om man skrubbar försiktigt. Jag använder även oljan som nattkräm när jag känner att jag behöver extra fukt.
Till läpparna tog jag lite av peelingen på mitt pekfinger och skrubbade försiktigt. Sedan lät jag det sitta kvar i ca 5 minuter innan jag torkade bort det med en bomullspad och ljummet vatten. Efter det tog jag pyttelite kokosolja och smorde läpparna med. Nu känns dom som nya! Ångrar att jag inte tog före- och efterbild.
 
Den här kokosoljan använder jag. Kostar ca. 40 kr på välsorterat ICA
 

Halloween 2013

2013-11-03 @ 16:37:21
Jag och Philip var på Halloweenfest igår. Klädde ut oss till Chucky och Bride of Chucky och så här blev resultatet.
Tyvärr hittade vi inga hängslebrallor till Philip, så kläderna är inte samma som Chucky. Håret sprayade vi rött och ärren sminkade jag dit. Bride of Chucky har ju bara svart smink, så det kändes väldigt ovant. Men det är kul att sminka lite annorlunda för en gång skull : ) Vet inte hur tydligt det syns på bilden, men har gjort blonda slingor i håret nu.
Riktigt nöjd : )
Är vi söta? ; )
 
mobilbilder tyvärr
Arga posen :D
 
Hoppas att ni har en mysig söndag!


RSS 2.0