Ciaté - Spinning Teacup

2014-03-31 @ 14:13:00
Älskar denna lila pastelliga färgen nu till våren! Fyndade det för 38 kr (!) på members.com.
 
Ignorera mina korta naglar. Dom vill inte växa ordentligt än, då dom fortfarande är torra och klena efter vintern ; )
 
Om någon vill ha en invite för att kunna bli medlem är det bara att lämna en kommentar. Man får då 50 kr när man blir medlem. Bör tillägga att jag får 50 kr när ni i så fall lägger er första order, så ni vet : )

Recension: Excess volume extreme impact mascara

2014-03-27 @ 19:37:17
Nu har jag testat Excess volume extreme impact mascara från Max factor i ett bra tag och känner att jag kan ge min recension.
 
 
Information:
Max Factors ultimata duomascara för extrem volym och intensivt svarta, lackblanka ögonfransar!
Extreme Volume Base Coat: Megaborste och extrem volymformula gör fransarna snudd på chockerande fylliga!
Intensifying Lacquer Top Coat: Mikrogel som förseglar volymen och lägger till extra färgdjup för sensationellt svarta fransar. Lackglossig finish!
 
 
Jag tycker:
Jag har rätt så dålig erfarenhet av volymmascara, då jag har rätt så långa ögonfransar och volymmascara antingen tynger ner eller ger spindelbensfransar. Blev därför väldigt imponerad av denna, då mina fransar håller sig böjda hela dagen utan att jag böjer dom med ögonfransböjare. Oftast blir mina fransar raka ganska snabbt om jag inte böjer dom, men så är absolut inte fallet med denna.
Jag upplever att baslagret ger mer längd än volym, men man får vara försiktig så att man inte applicerar för mycket, då det är topplagret som ger den riktiga fylligheten till fransarna. Det gäller att prova sig fram och jag tycker att två lager med basen räcker gott och väl.
Topplagret beskriver Max Factor som longlasting och att man ska ta bort den som en vattenfast mascara. Jag tycker att den är något svårare att få bort än andra mascaror jag testat, men om fransarna håller sig böjda hela dagen tycker jag att det är värt det om det tar lite längre tid att tvätta bort.
 
Betyg: 4/5 - tycker att det är lite besvärligt med en tvådelad mascara, då det tar längre tid att måla på än en vanlig. Sen tycker jag inte att fransarna är svartare än med andra mascaror, men det gör mig ingenting.
Mina fransar ser långa och tjocka ut, nästan som lösögonfransar. Något för den som gillar maffiga ögonfransar, vilket jag gör!
 
Excess volume extreme impact mascara kostar ca. 189 kr och finns bl.a på Kicks.

Färga håret - tips?

2014-03-22 @ 00:28:00
Jag har ju som mål att få tillbaka min naturliga hårfärg som är mörk askblond och enda sättet att få det är genom att gå till frisören och göra det. Min hårfärg har en alldeles för varm ton för min smak just nu och om jag slänger i en hårfärgning kan det bli lite hur som helst när jag inte är så kunnig. Just nu har jag upp emot en decimeter utväxt, så det som hindrar nu är ekonomin. Men jag har börjat kika runt på vad som skulle kunna passa mig som grundfärg, för jag vill gärna ha lite skiftningar i håret för att färgen inte ska bli så platt.
 
Tar gärna emot tips på vad ni tycker skulle passa mig : )
 
Så här ser min hårfärg ut nu:
 
 
Har tänkt mig något sånt här:
Bildkälla: Pinterest
 
Vad tror ni om det?

Produkttips: Mitt hår växer som ogräs!

2014-03-17 @ 09:00:00
Inlägget är inte sponsrat
 
Som ni kanske minns så klippte jag mitt hår så det såg ut som en längre page den 30 december förra året. Nu har det gått 2,5 månader och mitt hår har vuxit så det knakar! Jag ska nu tipsa om varför.
För ca 2 år sedan ville jag ha långt hår, men min hårväxt stannade av strax nedanför axlarna och det ville inte bli längre. Jag googlade och letade hårprodukter som skulle hjälpa mitt hår att börja växa mer. Jag hittade ett märke som heter Lee Stafford som har en serie som heter Hair Growth. Serien innefattar schampo, balsam, inpackning och leave in-spray. Har använt alla utom leave in-sprayen och produkterna luktar helt underbart och fräscht!
Bildkälla: Ebay
 
När jag hittade dessa på eleven.se , tänkte jag att jag skulle ge inpackningen en chans för att se om det fungerade. Man ska använda den som en kur. Varje gång man tvättar håret tills man ser att det börjar växa och att hårkvaliteten blir bättre och sedan en gång i veckan. Jag gjorde så tills burken var slut och märkte definitivt att det gjort skillnad! Då köpte jag schampot, balsamet och inpackningen och använde detta tills alla produkter tills de var slut. Mitt hår började växa dubbelt så snabbt av dessa produkter, vilket är helt galet. Det bästa är att produkten är riktigt prisvärd också. De kostar mellan 89-159 kr på eleven.se
Jag använde produkterna i ca 4 månader sammanlagt och slutade sedan med dom, då mitt hår börjat växa och det var det jag ville då.
Nu, ca 1,5 år senare, växer mitt hår fortfarande galet fort och jag kan inte se att det skulle bero på något annat än att jag använde de produkterna då. Mitt hår växer minst 2 cm i månaden!
Och för tillfället ångrar jag att jag använde produkterna, då jag var så himla nöjd med min frisyr senast jag klippte mig och vill känna mig nyklippt längre än 3 veckor. För de som har hår som inte växer förbi en viss längd och vill ge det en liten skjuts i rätt riktning rekommenderar jag det verkligen! Jag upplevde att det var inpackningen som gjorde störst skíllnad, så jag rekommenderar att man börjar med den. Sedan vill jag dock påpeka att alla hår fungerar olika, så det som funkar på mig kanske inte funkar på dig. Men till det billiga priset kan det ju vara värt ett försök : )
 
Här kommer bilder på mitt nyklippta hår den 30 december och sedan en bild på hur mycket det vuxit fram till idag 2,5 månad senare, där jag dragit streck vid mina axlar för att man ska se tydligare då jag tydligen alltid har svarta kläder på mig när jag ska ta bild:
 

MOTD: Purple for green eyes

2014-03-16 @ 13:08:00
Jag har varit dålig på att använda färg när jag sminkar mig. Är rädd att det ska bli för mycket, så har hållit mig till neutrala färger. På våren och sommaren brukar jag dock måla undre fransraden med färg för att göra makeupen lite roligare. Ville framhäva det gröna i mina melerade ögon, så valde att använda lila. Har aldrig använt lila innan, så blev verkligen förvånad över hur gröna mina ögon blev av att använda kontrastfärgen lila! Kommer definitivt använda det igen : )
Har använt både lila kajal på vattenlinjen och under undre fransraden. Har lagt lila ögonskugga ovanpå för att det ska hålla hela dagen. På ögonlocket har jag en neutral grå-brun färg.
 
Hoppas att ni har lika härligt vårväder denna söndag som det är här! Underbart! : )
 
Jag har använt:
Max factor - Whipped cream foundation (Warm almond)
E.L.F Maximum Coverage Concealer - Porcelain
E.L.F High definition undereye setting powder
E.L.F Studio Eyebrow Kit – Ash
E.L.F 50pc Makeup Artist Palette (vit, grå-brun och två olika lila ögonskuggor, rouge, solpuder till contour)
Lila kajal (vet inte vilket märke)
Deborah Absolute Hi-Tech mascara
E.L.F Plumping Lip Glaze – Wink Pink
 
 

Max Factor - Glossfinity nr 70 Cute Coral

2014-03-14 @ 15:00:00
Jag var med i ytterligare en tävling på Max Factor Swedens facebooksida.

Trodde inte att jag skulle vinna igen, men det gjorde jag! Denna gången vann jag ett jättefint nagellack som passar perfekt i vår. Lacket är korallfärgat och det går mer åt orange än rosa. Ser verkligen fram emot att testa det!
 
 

Ska jag börja med Balsammetoden igen?

2014-03-13 @ 13:38:00
Förra sommaren hade jag väldigt mörkt hår. Det gjorde att jag fick sluta med Balsammetoden för att kunna använda UV-skydd i håret för att färgen inte skulle blekna. Men nu i höstas gjorde jag håret ljusare igen och planerar att skaffa min naturliga hårfärg som är mörkblond och funderar därför på att börja med Balsammetoden igen. Detta skulle i så fall bli mer planerat genom att ta riktiga bilder före, så att ni kan hänga med och se skillnaden. Jag skulle även dela med mig av produkter som funkar för mig osv.
Är det något ni skulle uppskatta?
 
Mitt hår har aldrig varit så blankt som när jag körde på Balsammetoden, vilket gör mig sugen på att börja igen.
Just nu tvättar jag håret två gånger i veckan, vilket absolut inte är ofta, men målet är en gång i veckan för att inte slita på det.

Om ni har frågor gällande Balsammetoden är det fritt fram att ställa dom. Och det går även bra att spana in min kategori "Balsammetoden", för att se hur det gick förra gången : )
 
Mer information om Balsammetoden finns på lockig.se
 
Bilderna visar mitt hår efter att ha använt Balsammetoden i 4 månader. Endast tvätt med två olika balsam och självtorkat.
 


Lördag

2014-03-08 @ 17:44:44
Tänkte återigen tipsa om Sveriges största modeforum. De erbjöd mig att vara med i en tävling genom att tipsa om dom på bloggen. Jag var inne på deras sida och det verkar vara ett jättebra och mysigt forum för att diskutera olika saker allt från trender till rabattkoder och bloggar. Så där kan man ju alltid bli medlem om man vill nå ut med sin blogg eller om man vill ha tips eller tipsa andra : )
 
Så om ni vill hjälpa mig i tävlingen får ni jättegärna klicka på länken HÄR!
 
 
Ikväll blir det Melodifestivalen! Tyvärr har jag inte fastnat för nåt bidrag i år, men det ska bli spännande ändå.
Nu är det dags att laga middag. Blir teriyaki-lax med stekt råris. Ska bli så gott!
 
Hoppas ni har en bra helg♥

Max Factor

2014-03-01 @ 13:59:00
Jag var med i en tävling på Max Factor Swedens facebooksida för ett tag sedan. Vinsten var produkterna som använts för att skapa Tomas Lenneryds Siren-look; Excess Volume Extreme Impact Mascara, Excess intensity longwear eyeliner, Masterpiece colour precision eyeshadow och Max effect trio eye shadow.

Snacka om att jag blev glad när jag fick veta att jag var en av dom fem vinnarna! I veckan fick jag hem produkterna. Jag har alltid tyckt om Max Factors produkter, så detta var verkligen en toppenvinst!
Något ni vill se en recension på?
 
Excess volume extreme impact mascara: Max Factors ultimata duomascara för extrem volym och intensivt svarta, lackblanka ögonfransar!
Extreme Volume Base Coat: Megaborste och extrem volymformula gör fransarna snudd på chockerande fylliga!
Intensifying Lacquer Top Coat: Mikrogel som förseglar volymen och lägger till extra färgdjup för sensationellt svarta fransar. Lackglossig finish!
 
nr 8 Precious Metals
Max colour effect trio eye shadow: Max Effect Trio Eye Shadow är en kombination av tre läckra färger i en palett som är speciellt utvalda för att skapa kontrast men samtidigt för att vackert smälta samman. Denna fantastiska ögonskugga innehåller en "dry to wet" formula som vid torr applicering skapar en subtil färg för att vid applicering med fuktad applikator ge en intensivare färgupplevelse. Max Colour Effect Trio Eye Shadow finns tillgänglig i 6 färgkombinationer.
 
nr 02 Star dust
Masterpiece Colour precision eyeshadow: Perfekt ögonskugga är inte längre svårt att få till, med en smart precisionsapplikator Nyheten Masterpiece Colour Precision Eyeshadow är den optimala produkten för perfekt definierade ögon. Som en del i Masterpiecefamiljen och en favorit bland de stora make-up artisterna från catwalken, finns den i 7st läckra färger. Formulan har varit make-up artisternas hemlighet i många år. Varför? Jo, därför att när de lättmatchade färgerna väl appliceras kommer du att häpna över det hållbara resultatet. Den perfekta ögonskuggan känns helt plötsligt enkelt att få till.
 
nr 4 Charcoal
Excess intensity longwear eyeliner: En vattenfast ögonpenna i stiftform för precis applicering och hållbart resultat hela dagen – eller natten! Färgen glider lätt på och ger ett intensivt intryck som varar. Behöver inte vässas.
 
 
Information: kicks.se


RSS 2.0