Nytt från IKEA

2013-08-30 @ 18:23:23
Vårt badrum är rätt stort med väldigt lite förvaring. Detta har vi stört oss på ett bra tag, så häromdagen åkte vi äntligen till IKEA och köpte en hörnhylla. Innan har vi köpt ett skåp som står under handfatet, men det har inte räckt och flaskor som har stått uppepå välte titt som tätt när man stod för nära spegeln. Nu är det problemet löst! Blev så himla nöjda med resultatet, så nu får vi hoppas att katterna låter hyllan vara ifred.
Vi köpte även ett set med svarta askar som vi kunde ha topz och bomullspads i och en lite längre till mina make up-borstar. Den största lådan visste vi inte vad vi skulle ha den till, men Philip föreslog att jag kunde ha mina nagellack i den, för dom har stått lite här och var innan ; ) Och en ny necessär köpte vi också. Den gamla var föör tråkig!
Vad tycks?
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
Och nagellacksförvaringen:
 

Shoppingdax!

2013-08-29 @ 15:57:54
Behöver handla lite inför skolstarten den 2 september, så nu ska jag och Philip iväg. Hoppas kunna hitta nya byxor och foundation och sen behöver jag en ny kalender och lite sånt småplock : ) Skulle behöva nya skor också, men det vet jag inte om jag orkar kolla på idag. Behöver bekväma (men dom måste vara snygga) höstskor, eftersom jag har problem med lederna. Och det är ju inte det lättaste att hitta. Vill inte gå i joggingskor. Så om nån har tips på några som inte kostar multum, så får ni gärna dela med er : )
 
Taggad!
 

Ny hårfärg

2013-08-27 @ 15:50:00
Äntligen har jag fått till den färgen jag vill ha i håret. Ganska nära min normala färg. Ska förmodligen göra ljusa slingor också, men det väntar jag med, då det slitit en del på håret att ljusa upp det från så mörkt.
Vad tycker ni, ska jag göra slingor?
 
FÖRE:
 
EFTER:
 

25/8-13

2013-08-25 @ 22:03:00
Idag firar jag och Philip 2 år tillsammans. Dagen innan lön kan man inte hitta på så mycket, men vi har lagat lite finare middag, haft picknick och myst i soffan. En toppendag helt enkelt! Älskar dig, Philip! Du gör mig så lycklig och jag känner mig så trygg tillsammans med dig. Det känns som att vi alltid har känt varandra och jag vet att vi alltid kommer vara tillsammans♥
 

Pedikyr: Lila och silver

2013-08-22 @ 16:48:55
Man blir ju lite gladare när man fixat till sina tånaglar. I alla fall jag : )
 
 

Mardröm

2013-08-18 @ 18:08:00
Jaa fy! Som rubriken lyder så drömde jag en riktig mardröm inatt. Trodde verkligen att det hände på riktigt. Drömde att min älskade sambo blev mördad. Vi hade sett två män mörda två personer och slängt dom i sjön och vi skulle ringa och tipsa polisen. På något sätt fick dom reda på att det var vi och mördade Philip.
Det var så otroligt verkligt!! Jag ramlade ihop framför min svägerska i ren panik och kunde inte prata för att jag galltjöt så :'(
Sen fick jag syn på en liten pojke, det var våran son (som vi ännu inte har). I drömmen tänkte jag att jag skulle lägga till Philip som andranamn, eftersom hans pappa nu var död.
Vaknade upp av att jag grät på riktigt, flängde mig runt åt andra hållet för att se om Philip låg bredvid mig och det gjorde han. Störtgrät och slängde mig i famnen på honom och kunde inte somna om. Det var fruktansvärt. Värre än sömnparalysen jag skrivit om tidigare. Jag var helt övertygad om att det som hänt var på riktigt, att jag blev så lättad när jag såg Philip.
 
Nån drömtydare som läser det här kanske har lust att tyda min dröm? Har drömt jättekonstigt det senaste..vet inte vad det är med mig?
 
Hoppas verkligen inte att det var en sanndröm, för jag vågar minsann inte ringa och tipsa polisen om nåt efter det här..
 
Älskar dig, Philip♥
 


Naglar: Feather

2013-08-15 @ 21:16:02
Tycker att dagens naglar ser lite ut som fjädrar. Vad tycks? : )
 
Jag har använt:
Bas- och topplack
Mavala Khaki Vintage
Art liner i vit, svart och guld
 
 
 

Naglar: Black plum

2013-08-10 @ 15:47:00
Sommaren har varit jättefin, men nu känns det verkligen att hösten är påväg! Blev sugen på att fixa naglarna i lite murrigare färger, så jag gjorde ombre i svart och plommonlila.
Den svarta färgen har lite skimmer i sig, vilket ger ett mindre hårt intryck jämfört med ett helsvart lack.
 
 

Naglar: Barbie

2013-08-08 @ 16:49:18
Rosa med silverglitter. Väldigt puttinuttiga naglar idag : )
 
 
 
 
 

Lykobox

2013-08-07 @ 18:28:50
Lyko.se har kommit med sitt eget alternativ till Glossybox, Lykoboxen.
Boxen innehåller 5 miniprodukter till ett värde av mellan 200-400 kr och kostar endast 99 kr!
 
Så här beskriver lyko.se sin box:
Fem utvalda produkter i mindre storlek från vårt sortiment. Boxen innehåller minst en produkt från Hårvård, Hudvård och Smink.

Det finns som mest två aktiva Lykoboxar som har olika innehåll. Den tredje kommande kan du bevaka och får då mejl när den kommer. På det visset kan du vara beredd när vi släpper en ny. Då slipper du få samma produkter två gånger.

Perfekt för dig som gillar att testa nya skönhetsprodukter.

Produkterna minst i travel size storlek.

Värde ca 200-400kr

Jag beställde en box till mig i måndags och fick hem den idag. Jag fick 8 produkter i min box (nr 2), så det var ju toppen!

Gillar man överraskningar så rekommenderar jag det verkligen. Just nu har dom även gratis frakt, så då är det ännu mer överkomligt!
 
 

Dagens naglar: Blue sand

2013-08-06 @ 14:00:48
 
Älskar mitt liquid sand-lack från OPI : )
Och med det som kontrastnagel till det gröna, blir det lite piffigare!

Ögonfransvård

2013-08-06 @ 09:57:52
När jag var yngre hade jag jättelånga och täta fransar som jag brukade få komplimanger för. Ju äldre jag blir desto sämre kvalitet har mina fransar fått. Det beror nog dels på stress och sen att jag inte sköter om dom alls. Jag är noggrann med att sköta om mitt hår och min hy, så jag vet inte varför jag inte brytt mig om fransarna, men jag tänkte ändra på det nu!
Har läst lite om hemmakurer som vaselin, feta krämer med mera. Jag läste även om olivolja, så det tänkte jag prova att smörja mina ögonfransar med varje kväll innan jag går och lägger mig. Vill inte ha någon olja på huden runt ögonen, så jag tänker bara smörja fransarna och inte rötterna.
Ska bli spännande att se om det blir något resultat! : )
 
 
 
Start: Spretiga med ett lager mascara
 
 
 

Essie ~ Nourish me

2013-08-06 @ 07:38:44
Har testat det vårdande lacket från Essie några gånger nu och jag måste säga att jag gillar det!
 
Så här beskrivs lacket på kicks.se:
Nourish Me är ett intensivt närande underlack.
• 50 % mindre torra naglar på 5 dagar
• Naglarnas smidighet uppfattas förbättrad med 30%
• Ger näring åt naglarna
Om man vill att manikyren ska hålla så ska man satsa på ett bra underlack och ett bra överlack. Sedan kan man ha vilket nagellack man vill däremellan. Nagellacket blir sedan lättare att applicera jämnt, och det håller bättre.
Satsa på en investering i nagelvård som topp – och baslack så kommer du garanterat få snyggare och mer välmående naglar.
 

Jag har tidigare använt OPI Soft and Thin Nail Envy och älskade det verkligen! Mina naglar blev tjockare och hårdare vilket verkligen behövs när man varit nagelbitare så länge som jag var det (17 år). Men då det lacket kostar 280 kr, kan det vara bra att hitta något vårdande för naglarna till ett mer förmånligt pris.
Formulan på Essies lack gillar jag bättre än OPI. Nail Envy har en mer krämig konsistens, vilket gör att det blir segt snabbare och eftersom jag använde det såpass mycket blev det tjockt ganska snabbt. Essies lack är tunnare, vilket jag gillar bättre. Ytan blir riktigt slät och blank. Lacket torkar fort.
Då mina naglar var hårda innan jag började med detta lacket, kan jag inte säga något om att det skulle bygga en starkare nagel, men det har definitivt uppehållit styrkan och smidigheten i mina naglar.
Jag kommer fortsätta att använda detta lacket nu och uppdatera om resultatet igen om några veckor. Hittills är jag riktigt nöjd : )
 
Oookej, det är faktiskt blixten som ger glanseffekt på naglarna, inte photoshop. Jag skrev ju att det blir riktigt blankt : )
 
 
 
 

Vår ena katt är lite speciell

2013-08-04 @ 19:31:34
Ja, Wille kommer ibland in med diverse fågeldelar och det ser jag ändå som normalt även om jag tycker synd om fågeln. Men vår andra katt, Viggo, han har fastnat för något helt annat. Han springer in till grannen och hämtar hem plommon :D Känns mycket trevligare att plocka bort dom från golvet och det ser så sjukt roligt ut när han kommer in med ett plommon i munnen :D Charmigt!
 
Dagens fångst:
 

Läckö Slott

2013-08-04 @ 17:45:22
Nu när jag slutat jobba för i sommar kände jag och Philip för att hitta på något. Tiden har inte riktigt funnits innan. Vi bestämde oss för att åka till Lidköping och spana in Läckö Slott. Från utsidan såg det jättefint ut, men blev lite besviken när det inte var så mycket att se inne i slottet. Jag gillar att se pråliga gamla saker, men det var mest utställningar och inte så mycket saker från förr. Man fick heller inte fotografera något där inne, så jag tog bara kort från utsidan. Det positiva var att man fick gå in gratis om man var under 26 år (annars kostade det 70 kr tror jag).
Jag kan tänka mig att det är mer spännande som barnfamilj att åka dit, då det fanns lite aktiviteter för barnen, men jag och Philip hade kollat igenom allt ganska snabbt.
Slottet hade toppenläge precis bredvid vattnet, så platsen var väldigt mysig. Man kunde hyra trampbåtar och kanoter, eller ta en båttur och det fanns ett mysigt fik på den stora gräsmattan.
Vi tog även en tur in till Lidköping Centrum för att se hur staden ser ut. Väldigt lugnt såhär en söndag, men vi fick i alla fall en fika i värmen.
Idag var en bra dag helt enkelt : )
(Om man bortser från min sjuka pollenallergi som gjorde att tårarna rann och så att jag hade svårt att andas. Måste gå till läkaren och få bättre mediciner..)
 
 
 

Naglar: "I got my eyes on you"

2013-08-03 @ 00:12:00
Jobbade min sista dag idag, så blev sugen på att göra något kul med naglarna nu när jag äntligen kan ha dom målade igen. Varför inte ögon som kontrastnaglar? : )
 
Jag har använt:
Isadora 729 Marzipan
H&M Come along with me
Depend Art liner, svart
China glaze white on white
Tunn pensel
En stor och en liten dotting tool
 
 


RSS 2.0