Hjälp! Ska jag färga håret rött?

2014-10-21 @ 10:43:00
Jag har tänkt ett tag på om jag kanske ska färga håret mörkrött. Känner att det skulle framhäva mina gröna ögon. Så jag satt och lekte lite i photoshop för att se hur det skulle se ut ungefär.
Jag är ju verkligen kass på att redigera i photoshop, men man får ju en tanke om hur det skulle kunna se ut i alla fall. Skulle jättegärna vilja veta vad ni tycker! Skulle jag passa i rött hår? : )
 
/ I've been thinking about dyeing my hair dark red. I think it would look pretty with my green eyes. I played a little in photoshop to see how it would look on me. I'm sorry for the poor attempt to edit in photoshop, but you will get an idea of how it would look anyway. I would love to hear your thoughts! Would it suit me? : )
 
 

Kommentarer
Postat av: Celine

Jag tycker det hade passat! :D

Svar: Vad kul! Jag har slängt i röd färg nu, så mitt hår är mörkrött. Syns lite på mitt senaste inlägg, men det är svårt att fånga på bild. Gillar det verkligen! :D
Julia

2014-10-30 @ 20:36:45 / URL: http://celinelf.se
Postat av: Josephine

Gör det! Jag är redhead och älskar det:) har du inte varit det förr så är det dock mer jobb än andra färger då pigmenten mattas av på ngn vecka. Färgbomb är svaret på dina böner isf^^

Svar: Jag slängde i en röd hårfärg i mitt mellanbruna hår. Vill ha ganska mörkt rött. Men nu ser det bara rött ut utomhus, så jag tänkte ljusa upp håret och färga det rött igen. Vill ju att det ska synas ordentligt! :) Man kan ana att håret är rött på mina senaste sminkbilder, men det ser mest väldigt mörkt ut. Färgbomb är ju toppen! Fräschar upp färgen och vårdar på samma gång :)
Make-up by Julia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo