Reddville & Shesocial

2014-07-04 @ 15:30:00
Har ni hört talas om Reddville? Det är ett företag som skickar ut gratis tamponger varje månad, tillsammans med olika kampanjer. Läs mer HÄR.
Jag tycker att det är en toppenidé att få hem gratis tamponger, så man slipper köpa varje månad. Borde inte alla mensskydd vara gratis egentligen? Vad tycker ni?
 
Månadens tampongutskick i samarbete med Hawaiian Tropic:
 
Reddville har även ett nätverk som heter Shesocial, där man kan får VIP-utskick om man bloggar eller är aktiv på andra sociala nätverk. Läs mer om Shesocial och anmäl ditt intresse HÄR.
Jag anmälde mig och fick mitt första VIP-utskick för ett par veckor sedan.
 
Schwartzkopf - Essence ULTÎME Omega Repair
"Essence ULTÎME har utvecklats i ett exklusivt samarbete med Claudia Schiffer som jobbat som modell i över 25 år. Den effektiva formulan innehåller ULTÎME-4-Complex, en unik kombination av pärlsessens, pantenol, raffinerat protein och keratin. Serien innehåller 14 innovativa produkter som erbjuder specialinriktade lösningar för alla hårbehov."
 
"Essence ULTÎME Omega Repair utvecklades särskilt för skadat och slitet hår. Dess extra fylliga formula återuppbygger skadat hår från cellerna och förebygger kluvna toppar med upp till 90% för ett välmående naturligt hår med frisk glans."
 
Omega Repair Shampoo, ca. 79 SEK
Återuppbygger och vårdar håret på djupet. Innehåller fyllig omegaolja och förebygger kluvna hårtoppar.

Omega Repair Balsam, ca. 79 SEK
Har en fantastisk formula med fyllig omegaolja som vårdar håret på djupet. Den reparerar skadade hårceller inifrån och förebygger kluvna hårtoppar.

Omega Repair BB Beauty Balm, ca. 89 SEK
Kombinerar sju fördelar för fantastiskt hår. Den bygger upp hårstrukturen, förebygger kluvna hårtoppar, gör håret lätt att kamma ut, tillför glans, gör håret lätt och livfullt, stabiliserar fuktbalansen och ger håret en viktlös effekt.

 

Recension: Jag har testat dessa produkter nu och kan inte vara annat än nöjd! Produkterna luktar verkligen jättegott! Schampot ger ett härligt mjukt lödder och när jag sköljt ur håret känns det som att jag redan haft balsam i. Efter balsamet känns hårstråna starkare. Mitt hår blir alltid jättetrassligt efter att jag har tvättat det och jag har svårt att kamma ut det. Därför måste jag alltid använda någon typ av leave in-balsam för att kunna reda ut det. Beauty balmen fungerar jättebra för det och håret blir lätt att kamma ut.
Doften kanske inte är något för den med känslig hårbotten, då framförallt schampot luktar väldigt starkt.
Men jag är jättenöjd och glad över att få ha provat produkterna!
Alla tre produkterna har blivit mina nya favoriter!

 

Essence ULTÎME Omega Repair från Schwartzkopf finns att köpa på t.ex Åhléns.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo