Idag blev söndag ingen vilodag..

2013-03-03 @ 17:35:47
Dagen startade visserligen med sovmorgon, men sen skulle vi sätta igång och tvätta. Och vi tvättade verkligen allt! Där vi bodde förut var tvättstugan sjukt snuskig, så vi tvättade helst så lite som möjligt. Så nu tog vi tag i saken och tvättade alla lakan och sådant som vi inte velat tvätta innan. 6 stycken maskiner blev det, så det är tur att man har 5 timmar på sig att tvätta här annars hade vi inte hunnit.
Medan vi väntade på att tvätten skulle bli klar öppnade vi fönstret här för att katterna skulle träna på att vara ute. Dom är jätterädda för alla ljud, eftersom dom har varit inne i snart ett år, men idag gick det mycket bättre än innan. Wille vågade sig ut på cykelskjulet utanför fönstret och sedan hoppade han ner på marken. Blev så glad när han hoppade in igen! Han är räddast av katterna, så tänkte att han kanske skulle gömma sig och inte komma in igen. Viggo vågar fortfarande bara sitta på fönsterbrädan och kika ut :)
Nu ligger dom och sover här och jag tänkte ta och färga håret innan jag ska laga middag. Blir pasta med laxsås idag. Ska bli gott :)
 
Nyfiken på fåglarna
 
Viggo vågar sig nog snart  ut han med :)

Kommentarer
Postat av: Frida

Vad de är söta!! <3

Svar: Hihi jaa visst är dom :) Jag skulle ha ringt dig nu kom jag på, men jag sitter med hårfärgning i huvudet så det är lite svårt ;)
Julia

2013-03-03 @ 17:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo