Schampo och balsam för känslig hårbotten

2012-11-06 @ 21:11:00
Efter att ha börjat på högskolan och tidigare varit väldigt känslig för stress då jag varit utbränd, sa min hårbotten ifrån. Det började klia och jag fick massa utslag i hårbotten. Fick lite smått panik och visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag duschade håret färre gånger varje vecka och använde istället torrschampo när jag behövde. Jag köpte Batiste och det var verkligen grymt! Håret blev mjukt och volymigt..men...
Sedan blev det ännu värre. Tror att min hårbotten reagerade på torrschampot, eftersom det är ganska starkt parfymerat. Jag googlade runt lite och tänkte att jag kanske skulle prova på något parfymfritt för känslig hårbotten och hittade Wellas Calm Sensitive schampo och balsam. Köpte det och ärligt talat så kändes det bättre redan efter första tvätten! Köpte även Apolivas parfymfria Styling powderspray från Apoteket och använder det som torrschampo när det behövs. Håret har blivit jättefint och mjukt, så snart kan jag äntligen färga håret igen. Har inte vågat göra det när det kliat så (vilket man kan se på bilderna längre ner i bloggen. Har en hel del utväxt)
 
Så snart ska håret färgas brunt!
Och för alla känsliga hårbottnar där ute; Köp Wella Calm Sensitive. Visst, det luktar ju ingenting när du duschar, men det är det absolut värt! Tycker jag i alla fall! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo