Snart en månad med balsammetoden

2012-12-19 @ 22:30:00
Jag är så sjukt nöjd med resultatet! Mitt hår är så blankt och mjukt trots att jag inte ens borstar det. Kammar bara igenom håret i duschen när balsamet sitter i :)
Som tvättschampo använder jag Garant Såklart Balsam. Ett parfymfritt balsam som rengör hårbotten jättebra och som inte irriterar på något sätt. Som vårdande balsam använder jag PHC Colour Protection, som verkligen är grymt när man har färgat hår! Bytte till det för någon vecka sedan, då mitt hår tappade färgen av Respons som jag använde innan. Börjar bli dags att färga det på nytt, sedan använda Sista-schampo en gång för att få ur alla ämnen som inte är tillåtna när man kör på balsammetoden och sen fortsätta som vanligt igen :)
Tog en bild på håret idag när jag sovit i fläta och bara släppt ut den och delat på håret med fingrarna. Använder inga andra produkter i håret. Bara två olika balsam när jag tvättar det. Ekonomiskt och extremt smidigt om man jämför med mina rutiner som jag hade tidigare med värmeskydd hit och dit, fönapparater och plattänger. Nu ligger allt sådant nerpackat :) Vääldigt gött!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo