Julaftons kväll

2012-12-25 @ 21:32:11
Julafton var jättemysig, men den började med kaos! Vaknade och fick höra av Frida att Wille, våran ena katt, attackerat granen när vi låg och sov. Den översta tredjedelen gick av och kulor gick sönder, så fick lite panik! Han har inte brytt sig om granen under de senaste tre dagarna när den stått där, men han tröttnade väl på "monstret". Så innan vi kunde äta frukost fick jag och Frida laga granen medan Philip hjälpte grannarna att få igång bilen. En skruv, massa plastfolie, en skiftnyckel och lite sytråd senare satt i alla fall toppen fast om än lite snett (som man kan se på bilden längre ner) :D Men det viktigaste var ändå att vi hade en gran kände jag, så det fick gå! Efter frukosten åkte Frida hem och sen kom lillebror hem till oss. Liten släkt som vi har, så firade bara jag, Philip och Niclas tillsammans, men det var jättelyckat ändå! På annandagen ska vi fira hemma hos min storebror, eftersom han jobbat över jul.
Efter Kalle Anka åt vi och sedan såg vi på lite Sunes Jul. På kvällen blev det såklart Karl Bertil Jonson, sedan julklappar. Sedan hamnade vi i matkoma i soffan och bestämde oss för att göra något åt det. En sväng till pulkabacken fick det bli och ytterligare stjärtlappsåkning! :D Efter det fick vi värma oss med glögg och "A christmas story" och sedan begav sig brorsan och hans hund hemåt.
Personligen uppskattar jag julaftnar som inte är så stela tillsammans med massa folk man knappt känner. Jag vill ha det mer avslappnat och det var det verkligen :) Så jag är inte bitter!
Jag fick en jättefin guldig klocka av min älskling och en ögonskuggspalett med 80 ögonskuggor :)
 
Katterna ville också vara med såklart!
 
Maten :)
 
Lillebror blev lite trött efter maten :)
 
Klockan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo