Städa städa städa

2012-11-28 @ 15:36:53
Nu städas det för fullt här hemma. Fick flyttat dagen vi ska flytta till den 15 december. Det är toppen, för då hinner jag skriva klart och lämna in nästa hemtenta innan vi flyttar härifrån!
Sedan har jag beställt julgardiner som jag längtar efter att få hänga upp i nya lägenheten och så har vi köpt nytt skrivbord, soffbord och en ny hylla. Ska förmodligen få byta tapeterna i vardagsrummet, så det är ju gött. Men kökstapeterna var det tydligen inget fel på (förutom att dom ser förjävliga ut!), så dom får vi stå ut med och tapetsera om själva när vi har möjlighet. Dom är beiga med bruna små blommor på. Vet inte hur man ska lösa inredningen i köket för att få det snyggt, så tips tar jag gärna emot! :)
 
Nu ska jag läsa lite inför måndagens seminarium, men boken är så sjukt jobbigt skriven så får se hur mycket jag orkar med.
 
Sedan ska jag slänga ihop en pastasås med bacon, lök, vitlök och creme fraiche. Hur enkelt som helst och megagod, så det receptet kan jag dela med mig av sen tillsammans med en bild.
Vad sägs om det? ;)
 
Ha det så bra sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo