Recension: Plaisirs Nature - Silky Cream AOC Olive Oil

2014-05-06 @ 17:57:00
Nu är det dags för en ny recension:
Plaisirs Nature - Silky Cream AOC Olive Oil
Information:Mjuk kroppscrème Olivolja från Provence En näringsrik kroppscrème med delikat väldoftande olivolja, som ger huden mjukhet och spänst. Dess lugnande doft sveper in dig i en mjuk och skyddande kokong.
Den mjuka och näringsrika kroppscrèmen ger dig alla naturliga fördelar med kvalitetsmärkt olivolja från Provence, ekologiskt sheasmör, mandelolja, avokadoolja, ekologiskt aloe vera-gel och vegetabiliskt glycerin.

Dermatologiskt testad produkt.
Är pH-neutral.
+:- Dess näringsrika formula, berikad med sheasmör och vegetabiliska oljor, gör huden mjuk utan att den blir fet eller klibbig.
 
Jag tycker: Som jag skrivit tidigare, så har jag väldigt torr och känslig hy som gjort att jag vänt mig till hyllan med parfymfria produkter på Apoteket när jag ska välja kroppsvård. När jag fick hem denna blev jag dock nyfiken då den innehåller väldigt mycket mjukgörande oljor och aloe vera som brukar förebygga hudirritation.
Jag måste säga att jag blev helt chockad första gången jag använde den. Krämen känns nästan lite fluffig och går in i huden väldigt lätt. Man behöver inte speciellt mycket för att smörja in kroppen. Krämen sprider lätt ut sig på huden. Den lämnar efter sig en pudrig och len känsla som håller i sig till nästa gång man smörjer in sig (för min del 24 timmar). Aldrig känt något liknande förut! Min nya favorit när det gäller kroppskräm. Synd dock att den är i en burk. Den ser definitivt lyxigare ut än en tub, men det gör det mindre hygieniskt när man petar ner fingrarna i burken. Men alla plus väger upp det minuset.
Betyg: 5/5
 
Plaisirs Nature - Silky Cream AOC Olive Oil kostar 159 kr för 200 ml och finns att köpa på yvesrocher.se

Produkten är utskickat för recension
*inlägget innehåller affiliatelänkar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo