Max Factor

2014-03-01 @ 13:59:00
Jag var med i en tävling på Max Factor Swedens facebooksida för ett tag sedan. Vinsten var produkterna som använts för att skapa Tomas Lenneryds Siren-look; Excess Volume Extreme Impact Mascara, Excess intensity longwear eyeliner, Masterpiece colour precision eyeshadow och Max effect trio eye shadow.

Snacka om att jag blev glad när jag fick veta att jag var en av dom fem vinnarna! I veckan fick jag hem produkterna. Jag har alltid tyckt om Max Factors produkter, så detta var verkligen en toppenvinst!
Något ni vill se en recension på?
 
Excess volume extreme impact mascara: Max Factors ultimata duomascara för extrem volym och intensivt svarta, lackblanka ögonfransar!
Extreme Volume Base Coat: Megaborste och extrem volymformula gör fransarna snudd på chockerande fylliga!
Intensifying Lacquer Top Coat: Mikrogel som förseglar volymen och lägger till extra färgdjup för sensationellt svarta fransar. Lackglossig finish!
 
nr 8 Precious Metals
Max colour effect trio eye shadow: Max Effect Trio Eye Shadow är en kombination av tre läckra färger i en palett som är speciellt utvalda för att skapa kontrast men samtidigt för att vackert smälta samman. Denna fantastiska ögonskugga innehåller en "dry to wet" formula som vid torr applicering skapar en subtil färg för att vid applicering med fuktad applikator ge en intensivare färgupplevelse. Max Colour Effect Trio Eye Shadow finns tillgänglig i 6 färgkombinationer.
 
nr 02 Star dust
Masterpiece Colour precision eyeshadow: Perfekt ögonskugga är inte längre svårt att få till, med en smart precisionsapplikator Nyheten Masterpiece Colour Precision Eyeshadow är den optimala produkten för perfekt definierade ögon. Som en del i Masterpiecefamiljen och en favorit bland de stora make-up artisterna från catwalken, finns den i 7st läckra färger. Formulan har varit make-up artisternas hemlighet i många år. Varför? Jo, därför att när de lättmatchade färgerna väl appliceras kommer du att häpna över det hållbara resultatet. Den perfekta ögonskuggan känns helt plötsligt enkelt att få till.
 
nr 4 Charcoal
Excess intensity longwear eyeliner: En vattenfast ögonpenna i stiftform för precis applicering och hållbart resultat hela dagen – eller natten! Färgen glider lätt på och ger ett intensivt intryck som varar. Behöver inte vässas.
 
 
Information: kicks.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo