Nytt år, nya möjligheter!

2013-01-01 @ 17:23:25
Det gångna året har för min del varit tufft på många sätt. Det mesta har med min hälsa att göra. Min kropp har tagit stryk av all stress som har varit genom åren, så jag är lite känslig för påfrestningar nu.
Jag började trots allt plugga på högskolan efter att varit sjukskriven fram och tillbaka under två års tid pga uppmattningsdepression. Jag är glad att jag vågade prova! Klarar det bättre än jag trodde, men vissa dagar är det så klart tufft. Jag har också fått problem med mina leder, så väntar nu på utredning hos reumatologen. Det har varit händelserikt på familjefronten, men inte mycket positivt så det är inget jag känner behov av att gå in på just nu.
Självklart har det inte bara varit ett negativt år! Jag kom in på högskolan!! Det är jag jättestolt över! Jag och Philip var iväg till Tyskland i somras och det var jättemysigt! Vi har skaffat två underbara katter och viktigast av allt..VI HAR FLYTTAT! :D
 
Så jaa, men kan väl säga att det jämnar ut sig mellan det jobbiga och roliga. Är glad att året slutade bra i alla fall, med flytten i december. Det känns gött att starta det nya året på topp! Nu hoppas jag att det fortsätter uppåt!
Känns som att år 2013 kan ha massa bra att erbjuda! Det ser jag fram emot :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo