Highlight & Contouring

2013-01-20 @ 16:55:00
FÖRE /Before                                                     EFTER/After
 
 
Eftersom det var utgång igår tänkte jag att jag skulle prova på att forma ansiktet med hjälp av skuggning och highlighting. Jag tycker själv att skillnaden är stor! Vad tycker ni?
Har skuggat under kindbenen, käkarna, hakan, näsans sidor och tinningarna.
Färgade förövrigt håret igår också, så nu får ni även se resultatet ;)
 
 
Avslutningsvis en bild från igår på fina Fia!

Kommentarer
Postat av: isabelle

Hej! :) snubblade in på din blogg via balsammetodena grupp på fb och nu sitter jag och kollar igenom dina olika kategorier hihi :) supersnyggt resultat! man ser stor skillnad :) vad har du använt för någon produkt?

Svar: Hej! Vad kul! :) Jag använder faktiskt min brynskugga till att skugga konturer i ansiktet och highlightar med en ljus concealer :) Använder Wet n wild brynskuggsduo och skuggar med den ljusaste av dom :)
Julia

2013-04-25 @ 16:23:14
Postat av: makeupbyelmiira.blogg.se

Oh jag älskar highlight och contour. Kolla in mitt inlägg om dressyourface hon har just nu onlinekurser. Hennes första kurs är contour och highlight. Jag är supernöjd :) Man lär sig så mycket och nya tekniker :D Bra blogg har du med. Kram

Svar: Kul att du gillar min blogg! Tack för tipset! Kul att någon kikar på mina gamla inlägg :) Youtube är ju super också för att lära sig massa nya tekniker. Har lärt mig en hel del sedan detta första försöket med highlight och contour :)
Julia

2014-10-15 @ 22:49:18 / URL: http://makeupbyelmiira.blogg.se/
Postat av: makeupbyelmiira.blogg.se

Oh va kul. Jag älskar makeupbloggar brukar spana in massa och din var ju riktigt bra :) Jaaa i början är det svårt men när man fattar hur man ska göra så blir det riktigt kul

Svar: Tack! Jag håller med! :)
Julia

2014-10-17 @ 16:52:34 / URL: http://makeupbyelmiira.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo