Yaaaay!

2013-02-11 @ 18:24:28
Än så länge ångrar jag inte att jag klippte lugg! Trivs jättebra med det.
Och nu är lite nya produkter påväg hem från lyko.se. Har beställt en luggspray från Björn Axén som ska göra så att luggen håller sig på plats och inte delar sig och en hårspray från Lee Stafford.
Lite besvärligt kan det vara att behöva välja produkter med omsorg hela tiden när man kör på Balsammetoden, men i slutändan är det värt det. Behöver lägga ner lite mer tid nu för att få till frisyren. Innan gjorde jag ingenting, men jag är nöjd med förändringen.
Beställde även ett stärkande nagellack från OPI, för nu ska jag bannemej sluta bita på naglarna en gång för alla!!
Skärpning Julia!
 
Kommer självklart recensera produkterna sen när jag testat dom ett tag :)
 
Sen är jag jäkligt stolt över mig själv, för jag skulle lämna blodprov idag och det behövdes bara ett stick. Förra gången fick jag ju bli stucken i båda armvecken i handen och i två fingrar innan det kom något. Ångest kan sätta stopp på det mesta! Så i nästa får jag mina provsvar när jag ska till reumatologen. Nervöst.
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej! Kul med lite förändring - speciellt när man blir nöjd! ;) Hur tycker du att baltsammetoden fungerar? Jag har själv vart inne på att börja med den men aldrig tagit tag i det för jag inte vet hur lång tid det tar innan håret blir fint. Hur lång tid tog det för dig? :)

Trevlig blogg förresten!

Svar: Tack tack! :)Ja precis, får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på luggen!
Jag tycker att Balsammetoden är grymt! Vet inte om du kikat mina tidigare inlägg med bl.a före och efterbilder. Jag märkte skillnad efter första tvätten på det sättet att det inte kliade i hårbotten, för det gjorde det mycket innan. Efter en vecka började håret bli blankare och efter 10 dagar hade jag behövt tvätta håret 4 ggr. Nu tvättar jag håret två gånger i veckan och har hållit på sedan i slutet på november. Så jag vill allt säga att man ser resultat snabbt! Kika gärna in ibland för jag uppdaterar ang. BM titt som tätt ;)
Julia

2013-02-12 @ 21:50:13 / URL: http://emelietornvall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo