Nu är helgen över..

2013-02-24 @ 20:33:18
Jag skickade in senaste tentan i fredags och efter det fick jag migrän när jag äntligen kunde koppla av. Igår kväll kändes det i alla fall bättre, så då åkte jag, Philip och en kompis till oss till Uddevalla för att umgås med Fia. Kvällen var lyckad, förutom att jag halkade på golvet, vrickade foten och vred till mitt knä som jag redan har ont i sedan tidigare. Som tur var hände det mot slutet av kvällen och alkoholen dämpade antagligen smärtan rätt bra för jag har mer ont idag än när det hände :)
Imorgon har jag ingen skola, så då ska jag passa på att åka iväg och köpa en ny mobilladdare eftersom någon av mina katter bitit den jag hade mitt itu..lagom roligt. Tar så lång tid att ladda mobilen i datorn, så får köpa en ny helt enkelt. Ska försöka hitta en ny bikini också när jag ändå är på Överby. Ska börja simma så då kan det ju vara bra att ha en bikini som passar :)
 
Hoppas att ni haft en bra helg och får en bra vecka!

Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Åh låter som du haft lite otur nyligen! Hoppas smärtan i knäet och migränen försvinner! Kanske tur att du inte fick migrän medan du skrev tentan!

sv: Tack fina du, jodå de vände ^^
Allt bra idag?

Svar: Man kan inte ha tur jämt :) Och ja, vilken tur att jag slapp migränen under tentan. Nu har jag vilat upp mig under helgen, så nu mår jag bra igen!
Julia

2013-02-25 @ 13:35:38 / URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo