Essie ~ Nourish me

2013-08-06 @ 07:38:44
Har testat det vårdande lacket från Essie några gånger nu och jag måste säga att jag gillar det!
 
Så här beskrivs lacket på kicks.se:
Nourish Me är ett intensivt närande underlack.
• 50 % mindre torra naglar på 5 dagar
• Naglarnas smidighet uppfattas förbättrad med 30%
• Ger näring åt naglarna
Om man vill att manikyren ska hålla så ska man satsa på ett bra underlack och ett bra överlack. Sedan kan man ha vilket nagellack man vill däremellan. Nagellacket blir sedan lättare att applicera jämnt, och det håller bättre.
Satsa på en investering i nagelvård som topp – och baslack så kommer du garanterat få snyggare och mer välmående naglar.
 

Jag har tidigare använt OPI Soft and Thin Nail Envy och älskade det verkligen! Mina naglar blev tjockare och hårdare vilket verkligen behövs när man varit nagelbitare så länge som jag var det (17 år). Men då det lacket kostar 280 kr, kan det vara bra att hitta något vårdande för naglarna till ett mer förmånligt pris.
Formulan på Essies lack gillar jag bättre än OPI. Nail Envy har en mer krämig konsistens, vilket gör att det blir segt snabbare och eftersom jag använde det såpass mycket blev det tjockt ganska snabbt. Essies lack är tunnare, vilket jag gillar bättre. Ytan blir riktigt slät och blank. Lacket torkar fort.
Då mina naglar var hårda innan jag började med detta lacket, kan jag inte säga något om att det skulle bygga en starkare nagel, men det har definitivt uppehållit styrkan och smidigheten i mina naglar.
Jag kommer fortsätta att använda detta lacket nu och uppdatera om resultatet igen om några veckor. Hittills är jag riktigt nöjd : )
 
Oookej, det är faktiskt blixten som ger glanseffekt på naglarna, inte photoshop. Jag skrev ju att det blir riktigt blankt : )
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo