1 december

2012-12-01 @ 15:32:50
Sitter här klädd i min mysiga onepiece och teddypläd med en kopp citronte och massa värmeljus runt omkring i rummet. Gillar inte alls kyla, så jag sover fullt påklädd och går alltid med raggsockar på mig den här tiden på året. Skulle behöva en värmefilt, men ekonomin tillåter inte det nu när man ska handla julklappar till alla och flytta mitt uppe i allt. Så detta får duga just nu :)
Har läst lite "Moderna samhällsteorier". Ska försöka förstå mig på Anthony Giddens och Michel Foucault tills på måndag. Är inte så intresserad av just det här, så det är svårare att läsa, men något ska jag förhoppningsvis kunna tillföra :)
 
Jag håller också på att planera en kombinerad nyårs/inflyttningsfest. Så vi får komma iordning snabbt i den nya lägenheten, så det finns plats till att partaja :)
Älsklingen är ute och kollar på bilen. Såklart så ska den pajja när man verkligen behöver den och när man inte har råd med en stor utgift till. Motgångar finns det gott om just nu, så får hoppas att det vänder snart.
 
Ser enormt mycket fram emot imorgon kväll när lillebror kommer och hälsar på. Ska tända första adventsljuset, kika på julfilm, dricka glögg och äta något smarrigt som jag ska slänga ihop imorgon :)
 
Missa inte första avsnittet av julkalendern ikväll (om ni inte redan sett det imorse då)! Får hoppas att den är hyfsad i alla fall, så man lättare kommer i julstämning!
 
Kraam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo